.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не съм чел темата, ма не си бременна!

Готово, това помогна ли ти да не се притесняваш? Не нали, бягай да си направиш тест, тука не сме с свръх естествени сили, че да знаем дали те е хванало или не.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-17-2013 на 22:54
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    Радвам се ако съм била полезна,просто няма как да стане,е има ама шанса е 1 на 100
    Ами няма да зле, да отиде при специалист и то веднага, преди да предприеме пиенето на каквито и да било хапчета, но все си е неин избор

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    няма смисъл от хапчета според мен , за специалист ще трябва да изчака докато цикъла им премине,но според мен няма смисъл

Град
    In my own head...
    Принципно не би трябвало да си забременяла, НО при някои жени овулацията се случва точно по време на менструация, така че това не бива да те успокоява занапред. Просто не си прави експерименти, ако не си готова за това! Секс без презерватив и свършване вътре САМО при сериозен партньор и готовност да си понесеш последствията!
    Too much energy, too little time...

Вадя боба и ти казвам!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от darin.petrov.96 Виж мнението
    здр колко си голяма?много ли след като се изпразни в путката ти се изпишка?требвало е да го извадиш по рано!сега в мензис ли си?докато пикаш изтече ли от спермата?
    Ти направо разцепи с този коментар хаха

Цитирай Първоначално написано от darin.petrov.96 Виж мнението
    здр колко си голяма?много ли след като се изпразни в путката ти се изпишка?требвало е да го извадиш по рано!сега в мензис ли си?докато пикаш изтече ли от спермата?
    на 18 почти , ами след като свърши и след 1 мин се изпишках , докато го правихме ми беше 1ви ден от цикъла , не знам какво е изтекло ?? Да и сега съм в цикъл.
    Последно редактирано от sexyt0o : 11-18-2013 на 19:59
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Вадя кристалната топка... Взирам се в бъдещето... ВИЖДАМ!!! Виждам, че трябва да залягаш повече над учебницте, а не да се чукаш... А и да си вземеш тест за бременост и кондоми.

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Ааа тоя Дарин цепи мрака с тез коментари! Бах ти експертното мнение.

Сега по темата... А, бе момиче... не се обиждай ама наистина си малко глуповатичка. Да, хапчето може да ти поразбърка хормоните за ден, два, ама мислиш ли, че да имаш бебе е по-добре? С кой акъл му позволи да свърши в тебе? Ако не са минали 72 часа бягай за ескапел. Както ти казаха вече, шансовете да си бременна в твоя случай са малки, но по-добре да залагаш на сигурно. А в крайна сметка ако сте такива фенове на безкондомния секс и се кефите като свършва в тебе, има една инжекцийка, веднъж на 3 месеца се слага. Забравяш за бременност, цикъл, PMS, и си се клатите колкото си пожелаете. Депо Провера се казва. Има и странични ефекти понякога, така че сериозно го проучи ако решиш да го правиш.

Голям фен Аватара на explosion_
    Ако видя още една такава тема и ще се самоубия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си