- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм ?
Здравейте , имам следния въпрос .. с приятелят ми тази седмица правихме секс всеки ден по 1, 2 пъти и вчера правихме докато бях в цикъл - първия ден от цикъла ми и той свърши в мен , а след това се изпишках . Дали съм забременяла според вас ???
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Да. Като се изпикаеш и не си бременна, чал. Самозакрий се.
maDamn
Сериозно питам
I think i lowe you baby
(h)
Не мога да разбера не можете ли да изчакате 5 дена и да ти мине цикъла и тогава да правите к'вото искате? и най-важното с презерватив и имам още един въпрос за к'во изобщо си му дала да свърши в тебе без да знаеш кво може да стане?
Значи съм бременна така ли
I think i lowe you baby
(h)
То и да не е свършвал има малка вероятност, че да не говорим като е свършил.Защо сте толкова безотговорни бе? За кво му даваш да свършва в теб ако не са минали 72 часа бягай да земиш ескапел.
Едва ли си бременна,ама си много тъпа.
maDamn
малко късно да се жалваш не мислиш ли трябваше да помислиш преди да му позволиш да свърши в теб и да бягай към аптеката че да не ядеш сопата П.П. ама едва ли си бременна
Съмнявам се да си бременна, но определено си доста глупава, да му позволиш да свърши в теб.... Хората са измислили презервативите, точно за хора като вас, които не искат да си имат бебе...........
Значи според вас е добре да изпия един Ескапел , но той е доста силно хапче което разбърква хормоните
I think i lowe you baby
(h)
спокойно, спина ще убие бебето
Каква е цената на хапчето и трябва ли рецепта за него ?
I think i lowe you baby
(h)
Ох,Хесусе!
Не си бременна , бе. Момиче, просто си глупавка. Витамини пий, кой знае, може да съхраниш някоя мозъчна клетка!
maDamn
Много съм уплашена в момента и така и не разбрах да си купя ли хапчето утре Наистина , моля не ми се подигравайте
I think i lowe you baby
(h)
Ха ще си напиша първия коментар
Защо плюете така по хората, че ме накарахте да се регна, просто ви искат съвет !!!
Първо много е опасно за теб, и много повече за момчето да правите секс когато си в цикъл и то без презерватив. Понеже си в цикъл също е опасно да пиеш прословутия Ескапел, ако имаш възможност се консултирал със специалист !! Тук по добър съвет от този едвали ще получиш, май не е форум за споделяне и разрешаване на проблеми, писане на врели некипели !
Не знам на колко си години, но ако можеш тичай при гинеколог !