.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    The Future
    Guest

Какво ми е?

Какво, чувствам ми като видя момиче ми е се тая смисъл не сам чак толкова загорял по нея и не ми
    харесва в лицето смисъл мога да кажа, че е хубава но нищо особено и в тялото до колкото, миналата
    година бях един вид тека да се каже много загорял и исках секс възбуждах се много лесно и не ме интересуваше
    лицето или нещо друго само да ми даде секс и ако ми каже ела в 6:00 ч. Сутринта в нас щях да отида
    но сега не сам толкова загорял преди тоест миналата година много често мастурбирах но сега не сега мога с месеци
    да не мастурбирах не общувам много с момичета смисъл от даскало в нас от нас в даскало
    възможно ли е да е от това, че не общувам някои ми казват хвани си гадже ама как да я хвана като
    не ме привлича нито сексуално нито визуално !! смисъл насила ли да хвана и да си намеря гадже
    но и дори да не ми се прави секс ако сам близо до момиче ми става и го искам а ако си ходя по улицата
    и видя момиче по прашки и сутиен ще обърна внимание но няма да се възбудя и веднага да тръгна да
    мастурбирах за нея !! се едно да видя момче без тениска ! Та въпроса ми е дали е нормално аз сам на 16 години
    миналата година юни някъде беше сутринта като станах и видях момиче по къси къщи да се нарече
    или (къси панталонки) тогава започна всичко дали е от пубертета и един вид нямам желание за секс
    или е толкова малак че не го усещам и нямам фантазия например като видя момиче
    преди започвам да си мисля разни неща нали се сещате но сега като си мисля не се възбуждам
    на думи може да говоря, че ще я скъсам но не го искам отвътре и ако се доближа до момиче
    се притеснявам, че може и да и откажа ;(

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Пишеш толкова неграмотно, че не е истина. -.-

Супер фен Аватара на djipsito
    не се притеснявай, порасваш (или си мислиш, че батковците са нон-стоп одървени) ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Виж сега смисъл в ти малко гей си май

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма ти нищо

Супер фен Аватара на Anonys

Мега фен Аватара на Lilanda
    Как ги намираш тия момичета дето се разхождат по улиците по прашки и сутиен, бе?

Ти си невъобразим пе*ал бе... Като не ти се дърви от момичета, го дърви от момчета.

ко речи, ко
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Изморих се да ти чета писанието само от първите два реда. Пишеш толкова неграмотно, че нищо не ти се разбира.

Гей?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на analgin
    никой не знае какво ти е, остава надеждата, че ще се оправиш

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Изморих се да ти чета писанието само от първите два реда. Пишеш толкова неграмотно, че нищо не ти се разбира.
    +++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си