- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам мнение, please
Преди 3-4 дни правих секс с приятеля ми. Когато той свършваше, бяхме в кучешката поза и трябваше да свърши на гърба ми- както и стана, но аз се мръднах и от семенната му течност попадна върху дупето ми и тръгна да се стича (докато продължавах да бъда в позата) към вагината ми( по-културно казано..). В момента се страхувам , че е възможно да е попаднала сперма вътре в мен и да съм забременяла. Възможно ли е? Може би въпроса ми ще ви се стори глупав, но съм наистина притеснена. А и по принцип съм човек, който леко го гони параноята за такива неща.
Баща ми.. в параноя съм, сподели ми по - различно мнение от това, наистина се нуждая от него : )
Нищо ти няма, сега прати DMS SPERMA, за да може и твоето гадже да свършва където трябва.
малко по спокойно с тея паранои на 99% не си бременна оставям един процент вероятност на приятелят ти да му е станало много голям кеф и докато го изкара да е изтървал една две капки вътре
![]()
ами не съм първата , нито последната, която го прави така- знам, че звучи адкси непредпазливо за тези, които стриктно се предпазват винаги с нещо (независимо какво, тъй като средствата не са малко). Не изпълнявам прищевки, егоист съм по принцип x D просто и на двамата така ни е по-добре, нито един от нас не изпитва удоволствие от презерватива( може би това си е индивидуално за хората де) , а пък не искам да си разстройвам организма с хапчета.
Благодаря ви за мнението, аз с такива мнения си успокоявам параноята ( не ме мислете за луда де . ;D )
и относно последното мнение- ами той не е бил в мен когато е свършвал , та да си го вади и да има 1% вероятност да е изспуснал нещо там- цялото действие се развива извън мен, просто ме е страх като се е стекло до... мястото, дали е попаднало там и енаправило пакост : )
добре извинявай грешката е моя след подробното ти обяснение и моето развинтено въображение заключих че ти не си бременна
![]()
до колкото знам ако едно момче не свърши вътре а някъде вън сперматозоидите умирали или нещо подобнопоне така съм чувала .... но трябва да свикнете все пак с презерватив да го правите защото стават бели понякога и няма как да ги избегнеш
![]()
като те гони параноята взимай предпазни мерки - презерватив– като не ви харесва с такъв, карай го да свършва по чаршафите !![]()
и все пак макар и мненията на хората да не удовлетворяват хората напълно всеки път. благодаря ви : )
Не мисля, че има шанс дори и да си бива в овулация, или около нея. Ако искаш пресметни си кога са ти опасните дни,за твое успокоение.
ако искаш ела да ти се изпразна в устата и кой откъде е после ? : )
направих си тест на 14-я ден след случилото се..( не точно на 14-я де, 14 дни без 3-4 часаІ и резултата беше отрицателен , но все още нямам цикъл и отново адски се притеснявам : \