Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
Друго което забелязах , че не си разбрал - момичетата не са ти приятели! Проумей го мой човек , и не им търси приятелството - не ти трябва. И нещо друго важно не може да си приятел с едно момиче 1-2-5 години , тя да те знае наизуст каква си шматка (извинявам се за израза) и след това да те види като нещо повече от нейния най-добър приятел момче - което преведено значи мъжката п*тка която и ходи след гъза.
Надявам се да бях полезен , разбирам че някои от нещата може да ти изглеждат странни , но това е моя опит.
Съгласен съм със съветите ти и като цяло с възгледите, освен последния. С настоящата ми приятелка 5 месеца преди началото на връзката ни бяхме най-добри приятели. Тоест, аз я харесвах, тя мен не, но компанията ѝ ми беше приятна и затова останахме приятели. 5 месеца бяхме неразделни денонощно. Чувствата ми към нея нарастнаха и все повече и повече ме болеше когато обсъждахме последните си сексуални и любовни авантюри. Една вечер на майтап подметнах няколко закачливи коментарчета и тя взе че отговори. На другия ден седнахме и говорихме и тя сподели, че напоследък също я боляло като говорим за моите последни "успехи". Каза, че напоследък мислила за нас, но не искала да опропасти приятелството ни ако нещо не се получи. Над година вече сме заедно, от 10 месеца живеем заедно, живяли сме в 3 държави, имали сме моменти в които не сме имали пукната пара, както и моменти в които сме имали повече от необходимото. Аз съм на 19, тя на 23. Така че пич, това, че едно момиче те познава напълно и те знае каква си шматка не ти отрязва всички шансове автоматично. Когато се запознахме и докато бяхме приятели нито аз бях кой знае колко свестен, нито тя. И двамата правехме грешка след грешка и бяхме кажи-речи на дъното. Връзката ни ни помогна да израстнем и да се превърнем в по-зрели хора.

Относно коментарите за приятелството между момче и момиче... зависи от възрастта. Между 12-13 и 22-23, по-вероятно е намеренията да са повече от приятелски.