.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Никоя не иска да тръгне с мен ...

Преди известно време се разделих с едно момиче и и казах много лоши неща . Обичах я но,не тя мен . Тя ми беше казвала някой тайни , който " случайно" изспуснах - минало и заминало . Тя също е такова . Но много гадно стана че,момичетата почнаха да ме отбягват и явно не им харесвам вече ..... какво бих могъл да направя ?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Разкриваш тайните на момичетата и се държиш женски. Как очакваш някой да те хареса?
    Оправи си правописа. И ако си трол, не ти се получава.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Разкриваш тайните на момичетата и се държиш женски. Как очакваш някой да те хареса?
    Оправи си правописа. И ако си трол, не ти се получава.
    Мхм. И освен това пробвай със мъжки както каза белийвърката.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Marns Виж мнението
    но,не тя мен .
    Ко каза ко?

като ти гледам аватара всичко ми става ясно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вземи се пробвай с момченцата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Вземи се пробвай с момченцата.
    +1 пробвай нищо не губиш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Държиш се като женски полов орган, клюкариш и си фен на Justin Bieber , разбира се, че няма да те харесват

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Държиш се като женски полов орган, клюкариш и си фен на Justin Bieber , разбира се, че няма да те харесват
    ++++

Голям фен Аватара на Illusion772
    Добре аз ще се опитам , да ти дам некои друг съвет без да взимам за мезе.
    Първо тоя аватар , просто на секундата го махай, след тва - в телефона ти му триеш всичките песни на бибер, снимки, клипове и квото друго имаш - всичко в коша и го забравяш тоя.
    Почни да се държиш като мъж , а не като момченце! което значи да спреш да се лигавиш - ако просто си обичаш лигавенето , ще се лигавиш само пред приятели не през мацките.
    Горе прочетох , че си споделял на мацка - ГРЕШКА !!! Когато си в някаква компания с някои от твойте приятели които са по-добре с момичетата - можеш да видиш че те говорят много , но в разговора с момичето не издават почти нищо важно за тях.
    Мъжете издават тайните си само на момичета/жени на които държат , и между другото това е един от начините за сваляне (няма да изпадам в подробности защото има и момичета тука).
    Друго което забелязах , че не си разбрал - момичетата не са ти приятели! Проумей го мой човек , и не им търси приятелството - не ти трябва. И нещо друго важно не може да си приятел с едно момиче 1-2-5 години , тя да те знае наизуст каква си шматка (извинявам се за израза) и след това да те види като нещо повече от нейния най-добър приятел момче - което преведено значи мъжката п*тка която и ходи след гъза.
    Надявам се да бях полезен , разбирам че някои от нещата може да ти изглеждат странни , но това е моя опит.

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Мъжете издават тайните си само на момичета/жени на които държат , и между другото това е един от начините за сваляне (няма да изпадам в подробности защото има и момичета тука)
    А, моля те, изпадни в подробности.

Голям фен Аватара на Starless
    Мъжете издават тайните си само на момичета/жени на които държат , и между другото това е един от начините за сваляне (няма да изпадам в подробности защото има и момичета тука).
    Друго което забелязах , че не си разбрал - момичетата не са ти приятели! Проумей го мой човек , и не им търси приятелството - не ти трябва.
    Първото и на мен ми стана интересно. Колкото до второто - изобщо не съм съгласна! Според мен може да има много истински приятелства м/у момче и момиче. Ти защо си на друго мнение?

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Друго което забелязах , че не си разбрал - момичетата не са ти приятели! Проумей го мой човек , и не им търси приятелството - не ти трябва. И нещо друго важно не може да си приятел с едно момиче 1-2-5 години , тя да те знае наизуст каква си шматка (извинявам се за израза) и след това да те види като нещо повече от нейния най-добър приятел момче - което преведено значи мъжката п*тка която и ходи след гъза.
    Надявам се да бях полезен , разбирам че някои от нещата може да ти изглеждат странни , но това е моя опит.
    Съгласен съм със съветите ти и като цяло с възгледите, освен последния. С настоящата ми приятелка 5 месеца преди началото на връзката ни бяхме най-добри приятели. Тоест, аз я харесвах, тя мен не, но компанията ѝ ми беше приятна и затова останахме приятели. 5 месеца бяхме неразделни денонощно. Чувствата ми към нея нарастнаха и все повече и повече ме болеше когато обсъждахме последните си сексуални и любовни авантюри. Една вечер на майтап подметнах няколко закачливи коментарчета и тя взе че отговори. На другия ден седнахме и говорихме и тя сподели, че напоследък също я боляло като говорим за моите последни "успехи". Каза, че напоследък мислила за нас, но не искала да опропасти приятелството ни ако нещо не се получи. Над година вече сме заедно, от 10 месеца живеем заедно, живяли сме в 3 държави, имали сме моменти в които не сме имали пукната пара, както и моменти в които сме имали повече от необходимото. Аз съм на 19, тя на 23. Така че пич, това, че едно момиче те познава напълно и те знае каква си шматка не ти отрязва всички шансове автоматично. Когато се запознахме и докато бяхме приятели нито аз бях кой знае колко свестен, нито тя. И двамата правехме грешка след грешка и бяхме кажи-речи на дъното. Връзката ни ни помогна да израстнем и да се превърнем в по-зрели хора.

Относно коментарите за приятелството между момче и момиче... зависи от възрастта. Между 12-13 и 22-23, по-вероятно е намеренията да са повече от приятелски.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Въй

^ че като ни споделят някоя тяхна уж "тайна" ни карат да се чувстваме по-специални за тях и по-лесно могат да ни вкарат в леглото

Мега фен Аватара на strawberry88
    Нищо чудно, че не те харесват.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Пак ли ти бе трол(марс)?

Ха! Пък при мен никое момче не ще да тръгни с мене...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Нали знаете, че е трол? Не се вързвайте.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Форумните тролове са станали доста по скучни... и тъпи.... -.-

Голям фен Аватара на sunshine :**
    не е трол, просто не може да пише....едвам го разбрах.Помня, че в друг раздел беше пускал тема за това как да си готин и да да приличаш на джъстин бобъра...е нямаш право да се оплакваш сега.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    не е трол, просто не може да пише....едвам го разбрах.Помня, че в друг раздел беше пускал тема за това как да си готин и да да приличаш на джъстин бобъра...е нямаш право да се оплакваш сега.
    Oh my....
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на SonataArctica
    ^ ти сериозно ли?

За мен приятелство м/у момче и момиче няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си