- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Търся готино име за нощен клуб
ихаа ама чакай малко да разбирам че искаш тройка , аз по принцип съм навит ама само ако е с две момичета
не ме кефи да има друг мъж , мноо е педалскода се опират ташаци и т.н. заеби
![]()
не съм с чак толкова мръсно подсъзнание като теб![]()
затова извикай някоя твоя приятелка , ама гледай да не е много яка че да не се комплексираш от нея
и от кое няма да мога да си отворя устатаот визията ти на баба
показах твоята снимка на един приятел и той наиш ли ко вика
вика коя е тая леля , на 30 ли е или
аз се разсмях и викам бухахах не ве на около 20 е и той не можеше да повярва каза че си била мноо не-сексапилна
а човека има вкус по принцип
![]()
Кое беше насирането ве АЛ ЛАЙНАЧИНОАко бях насрал щях да си тръгна , прочети ми пак поста , младши козар
![]()
Много добри предложениясамо не можах да разбера защо онова момиче си мисли , че думата ''Истерия'' звучи на чалга дискотека.Ти сигурно така ще кажеш за Амнезия в Ибиса хахаха и си доста елементарна и ограничена ако си мислиш , че само в чалга клубовете има ''Разкрепостени'' дами с къси поли и токове.И името на клубът естествено , че трябва да е нещо по екстравагантно , когато го чуеш да ти се прииска да го посетиш .. как да го кръстя Клуб аквариум ли хаха
Ами честно казано в хауз заведенията облечени като за Плаза ги гледаме странно, защото са не на място.
п.с. Пробвай с Водорасло. :ДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз бих го кръстил клуб Инфидел , такова име не съм чувал (инфидел-неверник )
Иначе не я слушай нея , най голямото парти което тя е виждала е чаена сбирка с баба си и стринка сиКак искаш качествен съвет от момиче което няма излъчване на пичка а на миячка на училище
и не ходи по дискотеки
Все едно аз да давам съвети за квантова механика , не става
![]()
Хич. Само вкъщи си стои и плете пуловери.
Авторе, сериозно? Трудно е за обяснение, защото е до голяма степен въпрос на възприятие. В Пловдив една от най-големите и най-вървежните дискотеки се казва "Хистерия", което е латинското наименование на "Истерия". Ако си решил да отваряш дискотека, би следвало да си информиран за големите дискотеки в България. Пък аз съм била ограничената...
Амнезия определено не звучи като за чалга.
Pulse и Source на мен лично доста ми харесват като за хаус, както казах и по-горе.
Ако ще ти помогне, в Пловдив един от хаусовете се казва "Плазма". "Брилянтин" и "Паша" са за комерсиална музика. Чалгите са "Билионер", "Сикретс", "Версай" (затвориха го), "Галакси", въпросната "Хистерия".
Би трябвало да знаеш де. Софийските няма да ти ги изброявам, щото тях ако не знаеш вече, не знам какъв бизнес си тръгнал да правиш без да познаваш сферата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-21-2013 на 19:18
На мен не ми пречи дори и на 20 метра от клубът да има заведение със същото име , а там където ще отваря този клуб е доста далеч от Пловдив.А пък и аз се надявам да намеря име което е комерсиално и не е използвано в България , не съм казал , че ще го кръстя ''Истерия'' просто дадох образец![]()
Аз още си държа на Phobia.. http://www.youtube.com/watch?v=3ErWuAd2EcI
Може следващия му трак да е на откриването Ви,а за началото на всяка вечер да използвате частта,в която се повтаря Phobia .. Както в Insomnia за началото на вечерта използват част от парчето на Faithless - Insomnia .. Идейно си е![]()
хахахаахахаха ти си пълен минус моля те изчезни![]()
Защо? Защото ти казвам колко си несериозен и как не познаваш сферата, в която искаш да правиш бизнес ли? Как са ти големи претенциите и нулеви уменията и знанията?
Вземи си отвори закона, няма аз да ти го търся. Една позната преди седмица тъкмо ми разказваше как на дискотека в нейния град сменили името, защото било същото като на едно кафене.
ще си кръстя дискотеката "при пантерата"Посветена на теб
![]()
като лого на КЛУБА ще сложа леля![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ако трябва да съдим по тебе , по скоро Клуб "амортизация"![]()
какъв е тоя умрял над мене дето се опитал да пише?
цял ден си онлайн , бахти форумния царвулпускаи още постове пускаи , needy sucker
![]()
живота ти вече е минал във правене на нищо , аз викам да дойдеш да докарам момчетата да ти се наситят на нежния гъз , да кончат вътреИ после да те изритат до смърт в ташаците
![]()