- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тотално ли съм извън играта?
Абе момко, ти никакво чувство за съобразителност ли нямаш?
П.П: А защо не ѝ писа в нета? Да не те е блокирала там?
Не ме е блокирала, даже ми е в приятели още.. незнам просто ми казаха да пиша смс и затова.. и сега какво да правя..?
Ти така или иначе здраво си оплел конците, можеш да ѝ пишеш в нета.
Пробвай с нещо от сорта на "Съжалявам ако съм те събудил, щом толкова те притеснява да ти имам номера, ще го изтрия" или нещо такова. Ако си и поне малко симпатичен, може да каже, че няма нужда да го триеш, ако ли не - за следващата да си знаеш какво да НЕ правиш.
Кво обвинявате мацката, той пича не може да й поиска номера от самата нея, а очаква нещо. Ти се самоунизяваш да я търсиш тази, нямаш ли топки поне малко?
И не си упорит, а си досадник. Момичетата не харесват досадници.
Абе какви смс-и ще пишеш в 1.20, бе, Господи мили.
Акъл за две стотинки ли нямаш?!
Ако имаше, щеше да схване още в началото, че е лепка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Случайно тя ме предизвика да и намеря номера, каза че който търси намира и плюс това каза че до сега никой не е намерил , и аз и казах че мога да намеря.. И намерих.. поисках си и от нея, кой е казал че не съм..
И като си поиска от нея, тя ти отказа? Тогава трябваше да ти светне първата червена лампа.
После, дори след като си намерил телефона, не е трябвало да ѝ се обаждаш. Можеше да ѝ пишеш там по фейсбук, че си го открил и да видиш накъде върви разговора.
И накрая - кой нормален пише смс в 1:20 сутринта?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
много си зарибен нещо
не се натискай толкова много, не бъди досаден
Тя мацката ако му се кефеше, изобщо нямаше да прави на проблем, че било 1-2 часа или че бил нахален. Просто момичето не го харесва. Ся кофти - некофти...
Ами казах и че ще и изтрия номера ако това я притеснява .....тя смени темата на казвай сега от кой ми взе номера.. и т.н.
Последно редактирано от pass4y : 11-22-2013 на 22:30
Пичага, сори, че аз ти сервирам лошата вест, ама си трагичен. Остави я, за да не й досаждаш и да не разправя на приятелките й какъв си балък.
Забравяш я, защото хич няма шансове да те огрее.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Толкова ти е багажа щом пускаш коренспонденцията ви по форумите .
Остави момичето по-добре.
Най-добре остави момичето на спокойствие, очевАдно е, че нещата няма да се получат, тъй като тя не е заинтересувана от теб.