- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята глупост..
Здравейте ,не съм сигурен дали имам някакъв проблем просто наистина искам да кажа на някого.
Миналата година края на лятото бях на закриването на един клуб на морето и тогава се запознах с едно момиче,нищо не стана като цяло разменихме си фейсбук и това беше.Намерих я след няколко дни,писахме си общи неща и това беше.След около месец,почнахме да си пишем не помня и аз за какво ,аз съм от София ,тя от Бургас,започнахме да си пишем все повече и повече,започнахме да се чуваме всеки ден.Минаха седмици,аз не спирах да мисля за това момиче,но работех и учех,нямаше как да отида до Бургас ,тя още ходеше на училище беше 12 клас ,не спирахме да си пишем и да се чуваме ,заспивах с лаптопа и камерите пуснати ,спях така всяка вечер в продължение на 4 месеца,започнах да имам чувства към това момиче ,ако въобще е възможно да имаш някакви чувства по този начин или любов не знам какво беше,но я исках,бях полудял,ако не я чувах ,както и тя така с мен,казвахме си много силни думи .. вечерта преди тя да дойде в София на изпит в университета отново говорехме, имах някакво кофти предчувствие като дойде ,за това й казах ,че каквото и да стане от утре,това което се случи последните месеци беше истинско за мен и всяка дума която съм казал е било така.. Не знам защо вместо да се радвам,че ще я видя изпитвах страх,, на следващия ден тя дойде .. аз бях на работа до към 8 вечерта,а влакът й тръгваше в 10 някъде ,, имахме среща в центъра отидох възможно най-бързо и бях от едната страна на улицата ,тя от другата говорехме по телефона ,, тогава я видях .. толкова красива ,сърцето ми се сви,махнах й и пресякох.. тя изглежда очакваше някой друг,погледа й беше странен.. (но все пак идвах от работа,нямах време да отида до нас,да се преоблека ,да се изкъпя и да се пооправя,бях облечен съвсем обикновено някаква горница и дънки и шапка ,беше студено.. ) аа тя беше толкова красива..поздравихме се и започнахме да се разхождаме ,тръгнахме към народния театър ,защото нейните приятелки бяха в Happy и да не е много далеч от там ,че после да се намерели ..говорехме си общи неща,беше 28 февруари ..на следващия ден беше Баба Марта,имаше навсякъде мартеници и аз докато отивах към срещата ,спрях и купих една за да й я подаря.. седнахме в градинката на театъра говорехме си ,подарих й мартеницата,смеехме се нещо,както винаги се бъзикахме за нещо,не спирахме да се смеем ,не можех да я погледна в очите,виждах че не хареса явно как изглеждам въпреки,че ме беше виждала на камерата,но тогава изглеждах наистина скапан от работа и доста уморен..не знам как но мина много бързо времето и трябваше да тръгва .. изпратих я до Св.Неделя и й подадох ръка ..сърцето ми се късаше наистина имах чувства към това момиче.. а нямаше какво да направя ,тя ми погледна ръката и ми каза "Стига глупости ,ела да те гушна",прегърна ме и буквално очите ни се насълзиха .. не исках да я пусна .. влюбен бях ,а нямаше да е моя .. тя си тръгна и ми каза "Ще се чуваме" .. по пътя за вкъщи целия треперех не знаех какво да направя,дали да й се обадя ,да й пиша ли .. трябваше ли да тръгна след нея .. премислях случилото се през последните 2 часа..
След 3 дни тя ми писа ..не можела да спи,не можела да яде,липсвали са й разговорите с мен и всичко,мразела се че била толкова повърхностна и че обожавала характера и държанието ми .. чувствах се като някакъв изрод.. не съм грозно момче,най-обикновено момче съм .. да знам тя е твърде красива но все пак.. Исках да бъда с нея,но нямаше смисъл .. защото тя просто искаше внимание ,беше свикнала с мен и аз се отдръпнах спрях да й пиша и да я търся.Пишехме си чат пат ,общи работи ,но това беше .. минаха месеци от тогава ,имах нови връзки и всичко,но не спрях да мисля за нея,сега тя е в София учи тук..преди няколко седмици бях с приятелката си и я видях с приятеля й .. бяхме в една дискотека ,тя ме погледна и ми се усмихна.. писа ми смс да изляза отвън,,отидох и тя ме прегърна,стискаше ме толкова силно целуна ме по врата по бузата ,каза ми че съм се променил,че съм станал много хубав,не спираше да ме прегръща ..после влязохме вътре и това беше .. тя има момче точно такова каквото винаги е искала ,не ми изглежда свестен ,повече на някакъв женкар ми приличаше ,но това си е тяхна работа.. Тя ми писа няколко пъти във Viber искала да се видим ,липсвал съм й когато ме видяла се сетила какво й е било с мен.. уговорихме си среща пред СУ ,отидох около 30 минути по-рано ,но батерията на телефона ми падна ,, чаках я 2 часа и половина .. когато се прибрах получих съобщенията от нея,че нямало да дойде ,че била болна и някакви странни оправдания ... Докато я чаках си мислех за всичко случило се и .. не знам няма смисъл да имам каквото и да било с нея,не е момиче за мен ,, знам го ,но просто беше перфектно разбирате ли ,тези разговори по цяла нощ и всичко .. бях влюбен .. Не съм й отговарял повече и я помолих да не ме търси ..
Благодаря на всички ,които прочетоха просто тази вечер не знам защо ми стана някакво тъпо за нея ,а нямаше с кого да говоря,не съм казвал на приятелите си за нея,защото е тъпо като цяло ,някакво момиче и някакви отношения от разстояние .. Кофти ми е за нея ,защото бях наистина щастлив имах тръпка ,а момичето с което съм сега е чудесно ,но просто тази тръпка я няма .. Това е ,ще ми е приятно да прочета вашите мнения и коментари.
Замислял ли си се, че може да не си продължил напред? Че, въпреки че имаш човек до себе си, ти още си влюбен в нея?
В този ред на мисли - опитай се да я оставиш в миналото си.![]()
Защо не си й отговарял и си я помолил да не те търси? Искаш да задушиш взаимните ви чувства или какво?
И "тя не е момиче за мен" е много неаргументирано и си мисля, че не би трябвало въобще някой да го ползва като израз.
Имаш ли приятелка? Аз съм за откровеността, тъй че предлагам да й кажеш тази история. Много вероятно е да те отреже, но може и да се зарадва, че си искрен и да започне да се държи по-добре с теб, ако се притесни, че ще те изгуби.
След това сподели чувствата си към другото момиче, въпреки че си има приятел. "Бях влюбен" е лъжа. Ти си влюбен, щом си написал това. Отново принципа на откровеността - да кажеш, че искаш не означава, че го правиш. Не е като да я караш да му изневерява или нещо такова. Ако онзи е свестен човек и разбере ще си я държи по-здраво (тъй че тя ще спечели). Обаче, според мен, може и тя още да има чувства към теб. Ако сте обсъдили нещата открито, тя ще стигне до извода, че е по-добре да зареже настоящия си приятел.
По-добре да го нарани сега, отколкото да живее в лъжа и да го нарани по-късно, защото не е могла да му се отдаде.
Откровеността спестява време и нерви. Веднъж след като знаеш истината и не можеш да я промениш, ще можеш да я приемеш. Иначе само ще се чудиш как стоят нещата и нищо няма да правиш от страх.
Схвана ли?
Остави девойката докато е рано и с другата не се занимавай.
Голяма грешка си направил като си спрял да и пишеш вместо да си продължиш и сега да сте заедно тя е с друг. А сега си чупи главата. Влюбен си в нея и това ти личи.. по добре започни пак наново старите лафове и чатове.. да не ти пука. От написаното съдя че не е трябвало да спираш да поддържаш контакт с нея дори не е трябвало да и пишеш това " Не съм й отговарял повече и я помолих да не ме търси .. " що за глупост по дяволите -.- . Осъзнаваш ли че с това изречение я нараняваш ? Може би има все още чувства към тебе? може би иска пак да се видите? .... Подкрепям мнението на @AcrimeNovelist !
ESL !!!
Тая е прекалено повърхностна, не си заслужава. Има си приятел, ама те целува по врата и ти казва, колко си хубав? Звучи все едно е готова да откликне и на повече, ако посмееш. Може и да си станал по-атрактивен за нея, след като е видяла, че си имаш друга. Не си струва според мен. Спри да я мислиш, обърни внимание на момичето до себе си. Открий хубавите неща у нея и ѝ дай шанс да те направи щастлив.
Не,не аз просто съм повече от убеден,че нищо между нас няма да се получи.Аз малко пропуснах някой детайли,момичето е доста непостоянно ,още докато си пишехме,тогава нали я опознах доста ,но става въпрос в това ,че тя никога не е имала връзка,всичко което е давала и търсела е секс.Не е имала приятел,просто е от тези момичета,да изглежда чудесно,забавна е ,мъжете я харесват и тя знае това,но тя им дава само секс ,глупаво постъпва и след това,като ми показа колко е повърхностна и след половин година ме вижда,когато не идвам от работа примерно и ми разправя ОО Георги много си хубав ,, да липсва ми момичето ,липсва ми да бъда толкова откровен и искрен с някого,липсва ми начина по които караше корема ми да се обръща.
Преди когато й казах да спре да ми пише след като се бяхме видели ,го направих защото тя ми говореше как си живеела в нейн свят,как аз съм я подвел,как съм бил еди къв си,еди що си,или ме обиждаше или ми говореше с кой излизала в Бургас и с кого се натискала и тогава просто си казах,че няма смисъл да си пиша с нея повече,защото тя е свикнала просто някой да я слуша,тя не се чувстваше като мен..А сега след като ме заеба пред СУ и не дойде и я чаках толкова време,го направих защото тя не е била болна просто съвестта й се е появила малко или много,тя съжалява за това,че преди не ми е дала шанс,че всъщност знае,че мога да я направя щастлива,аз се промених коренно след нея,та тя ми разби сърцето.. защо да й дам възможността да го направи отново ,тя или която и да било? Момичето с което съм в момента,сме от няколко седмици и просто се забавляваме.
Това, как ти пише с кого се е натискала, е тъпо, ама не е фатално, момичетата понякога на злоба ни избива, като ти наранят егото, а ти това си направил.
Обаче да ти пише как си я подвел и как не си бил еди-какъв-си? В смисъл, ако се отнася до външния вид... слабо. Махай я.
Ако пък не... бий шута на всякаква логика, остави момичето, с което си (!) и се пробвай пак. Ама не си ритай достойнството.
Същата история и с мен 21321 теми забравия не мисли за нея .Слагай чертата и си прави кефа не бъди напорист като мен до последно колкото повече време се занимаваш толкова по-гадно ти става .
Точно за това става въпрос преди ми говореше за това,как съм я подвел заради това как съм изглеждал ,а аз съм напълно нормално момче не съм някакъв крив ,не знам явно тя е очаквала Брад Пит хаха не знам беше ми много гадно тогава,чудех се какво ми еНе съм имал проблеми с жените никога,а сега някакво малко момиченце ми казва,че едва ли не съм грозен.
Ама как да бъда с момиче,което ме унижи до толкова,че ми се обясняваше какво ли не,после ми каза,че не струвам ,че съм лъжец и т.н ,след това разбрах,че спи с кого ли не,сега живее на някакво ебано общежитие в Ст.град ,хванала си е някакъв тип с който нямали връзка ,а само се забавлявали и ми казва на мен ,че съжалявала много,че съм бил страхотен,че съм й липсвал и ме обича .. и е допуснала грешка.. това момиче съсипа психиката ми буквално,мина супер много време от март до сега .. аз буквално не мога да допусна никое момиче до себе си ,защото наистина ме е страх аз съм мъж на 22 ,а ме е страх от това ,че после наистина няма да знам какво се случва и ще ме нарани някоя,, все едно съм някакъв путьо и го карам на нейната игра само ,забавление .. Мога ли да бъда с нея и да имам някаква "сериозна" връзка при тези обстоятелства?
мдам...мн е кофти така..неизживяната тръпка го наричам аз това...и аз имах подобен случай преди 2-3години..когато видях момчето не вярвах, че е истински направо :Д .. поне живеете в един град...въпреки горните коментари аз бих те посъветвала да я потърсиш, да излезете, да се видите, да поговорите..нищо не губиш, дори и да не станат нещата м/у вас, можете поне да си останете приятели..аз се радвам на страхотно приятелство с това момче в момента![]()
Остави приятелката си, щом не чувстваш тръпка към нея, а към друго момиче.
От там нататък прави каквото си искаш.
Ами и аз искам да съм приятел с нея.. липсва ми .. мамка му ,липсва ми смеха й ,липсва ми да говоря с нея,да й споделям,да й имам доверие .. но няма как просто ,знам че пак ще се влюбя .. Нека си е с този младеж,, аз даже номера й изтрих,нямам я нито в фейсбук ,нито никъде ,нека бъде щастлива с него..
"мразела се че била толкова повърхностна и че обожавала характера и държанието ми "
Явно всички останали са киорави , аз в тва изречение виждам следния смисъл
Ти си гей приятелчето ми с когото да си споделям за гаджетата , не ме привличаш откъм външен вид само ме кефи характера ти женствен е като моя и т.нне ги слушаи останалите шматки оттук , тая та е взела за мезе
ако бях на твое място щях да и звънна и да се държа мъжки , да и кажа ти си тъпа шматка и не заслужаваш моето вниманиенамери си момиче което да те уважава , не малоумна патка
![]()
Не се мъчи да сътвориш от нищо - нещо. С риск да прозвучи клиширано, ако е била точната за теб е нямало да се разминете. Не мога да си обясня как си могъл да бъдеш толкова наивен да си мислиш, че нейните думи имат някаква стойност, след като си разбрал що за човек е. Или може би мога, понякога и малко е достатъчно да повярваш в някого и да се пристрастиш към идеята, че най-после си открил това, което търсиш. Нормално е, срещаш разбиране, одобрение, самото действие (чатенето/говоренето) с даденото лице ти става като навик. Започваш да имаш усещането, че това се превръща в екзистенциална нужда. Тук е моментът да проявиш воля, което ти не си направил и се е стигнало до задълбаване в ситуацията и съответно кофти развръзка, каквато се е очаквала и самия ти подсъзнателно си подозирал. Грешката ти, ако може така да се нарече е, че не си прекратил контакта по-рано. Така или иначе си се усетил все пак, което е важното в случая. Колкото до сегашното момиче, по-скоро си скочил в тази връзка, за да изтриеш спомена за другото, но това няма да ти помогне. Забавление... така си мислиш ти, но съвсем скоро ще осъзнаеш, че това ще ти струва много повече отколкото си мислиш и ще те направи още по-нещастен. Не си губи времето - това е моя съвет.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Остави я тази от Бургас , не се занимавай изобщо повече с нея и си продължи живота напред. Така като чета изобщо не е за теб . Като те видяла за пръв път очаквала някой друг?? Тя дори не ти е дала някакъв шанс , просто е очаквала и с теб да се случи същото, което е правила и с другите. Това с извинението ,че била болна като ти вързала тенекия е доста глупаво. Ако момичето с което си сега не те прави щастлив , намери си друга . Но в никакъв случай не се връщай при онази ( даже не знам как да я нарека) . Чудя се как може да има хора на които да даваш толкова много , а те направо да се подиграват с теб във времето.Много добре си направил ,че си и изтрил номера и фейсбука. Липсва ти, да. Трудно е , да . Но в крайна сметка по - добре ,че си я разбрал още от началото , отколкото да беше станало нещо между вас и тогава да осъзнаеш ,че и на теб иска да даде само секс и да ти разбие съвсем сърцето ( дето се вика) . Не мисли повече за нея и дори и да я видиш случайно се прави, че не я познаваш . С времето ще стане по - леко и накрая ще я забравиш. Не си струва да страдаш за нея.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Брааааат, гледай си приятелката ако е свястно момиче и не се занимавай с нищо, що вирее на изток. Мразим грубо Изтока!!!Каза, че е красива. Дори мисля, че използва "невероятно красива". А нещо друго...? Само заради едната красота не си струва да си с някого. + това представи си как би се почувствал ти, ако приятелката ти отиде тайно, без ти да знаеш на среща с друг... Няма ли да е вид изневяра, предателство за тебе...?
Не съм съгласен ,живял съм в Бургас ,каквото и да си говорим там са едни от най-красивите жени.И то са много,просто в центъра си и буквално се наглеждаш на красиви жени от всякаква възраст,за всекиго има!![]()
Иначе ,колкото до момичето,което ме прееба,аз тази тема я написах защото наистина исках да говоря с някого за нея,защото както споменах по-нагоре,не съм казвал на приятелите си ,защото за мен това с разстояние ,чатове и т.н е огромна тъпотия,ама аз се забърках в тези глупости сам.
Момичето не само е страшно красиво,но е и супер забавна,но сега откакто е в София,чувам страшни работи за нея,не излиза от клубовете ,не ходи на лекции ,само по дискотеките в ст.град е и пие и само простотии.Аз тоя период съм го минал още на 16-17 с тоя Ст.град ,явно на нея и е сега мерака,не мисля да я търся,а момичето с което излизах и нея оставих,просто след това което ми се случи заради това момиче от Бургас,не мога да си позволява да се сближа с някоя повече от това да се забавляваме заедно.
Аз не мога да разбера само какво пък толкова сте си говорили по цяла нощ с толкова повърхностно момиче.Да ти се кара едва ли не,че не изглеждаш както на камерата,това дори нямам думи да го опишаЕдинственото,което ми хрумва е да си мислиш за това колко е проста,когато се сетиш за нея.То би трябвало да ти стига,освен ако не си и ти като нея.
Класическо любовно разочарование. Живял си в красива илюзия, после реалността здраво те е пернала през лицето и още чувстваш срама и болката от шамара. Ще ти държи влага известно време, ще се връщаш често към спомените за хубавите ви моменти, ще ти липсва и реално няма да я преодолееш, докато не намериш друга истински силна тръпка, която евентуално да прерасне в любов.
Неподходящите хора винаги са особено привлекателни.
Нека бъдем коректни в изказа.
Най-доброто, което може да направиш в момента е, да потърсиш стабилна опора в живота ти и чрез нея да преодолееш любовната мъка. Нещо, което да ангажира времето и вниманието ти, ако е нещо смислено - още по-добре. Поне аз така направих, преди години.
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-19-2013 на 21:55
Welcome to the Jungle...