- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята глупост..
Не разбирам защо се обвиняваш. Намерил си повърхностно момиче, успяла е да ти завърти главата, и го знае. Сега ще се опитва всячески да те контролира. Спри да контактуваш с нея, дори да я видиш някъде- пълен игнор. Рано или късно ще и омръзне, а на теб ще ти мине. Ако пък към сегашната те изпитваш нищо, по-добре я остави и не си играй с нея, явно ти трябва още време да се оттърсиш от предишната "връзка"
Определено е за това,че не я имах,но няма как и да я видя предполагам,тя както повечето 1ви курс виси в Ст.град там е вървежно ,а аз там не стъпвам,само преди няколко седмици бях на рожден ден на един познат и естествено я видях.Но тя е минало ,може да е чудесна знам го,може да е идеалното момиче,но просто предпочита да е оборотна,да ги занимава момченцата,първи втори трети да й се връзват на акъла и естествено,на това че изглежда доста добре в което няма спор.Звъни ми ,вечер когато е пияна ,да ми обяснява как й липсвам ,как ме обича,но аз просто не й отговарям,звънна ми снощи от някаква чалготека и ме поздравяваше с някаква песен и крещеше "Обичам теее " ,но аз направо й затворих.А като цяло с другото момиче се разделих,защото явно всички момичета нещо са си ударили главата и са станали нереално параноични,ревниви и с голямо самочувствие и не мисля да се занимавам с нещо повече от секс с тях.
^Това!!
Жените правят така: "завъртат" акъла на някого, съответно независимо дали имат връзка с него или не - рано или късно всичко приключва. И от там нататък идва куриоза: те мислят за теб като за собственост! Не те оставят на мира. Не искат да продължиш напред. Като им кажеш, че си имаш момиче, започват да проявяват интерес към тебе. Естествено, за да ти развалят връзката, да те накарат да не спиш, да събудят стари чувства и емоции... Ако това стане, си оставате приятели и все 1 нищо не се е случило. Диванета!
Не съм съгласен брат въобще даже,ние имаме много по-голяма власт над жените,ето примерно тогава не я получих,ама снощи беше моя !!И добре,че я получих,защото сутринта когато се събудих до нея,всичко което мислех,че чувствам и искам от нея го нямаше и вече се чувствам идеално !! :d
Айде, разписал си се вече, сега кой откъде е и дано мирясаш.
Welcome to the Jungle...
Аз на 1ва среща не съм искал да спя с нея,нямам представа защо така се получи,но просто вече не беше момичето,което исках толкова много,не я виждах толкова прекрасна и идеална ,все едно е имало някаква магия и щом спах с нея ,всичко се развали .. това между другото ми се е случвало и друг път.. Жалко е ,но пък ако не се беше случило винаги щях да се чудя какво щеше да бъде.
Историята ти беше много красива,ама края нещо не ме удовлетвори .. Секса всичко разваля !!![]()
Хахаха еми мислех си ,че е истинско,ама или не е било или само това ми е било мерака ,ама не ми се вярва.Чувствах се щастливо като мислех за нея ,снощи също бях щастлив цяла нощ хахаха сутринта бях безразличен !fuck sex .
Естествено,че си вярвам ,винаги можеш да получиш дадена жена,няма толкова красива жена,че да не можеш да я имаш !!
Ами колкото по-красива е една жена ,толкова повече мъже се опитват да я излъжат.Няма да тръгна да си хабя времето да занимавам и лъжа дадена жена ,защото е много умна и забавна примерно.. красотата й дава бонус точки ,примерно ако трябва да има 100 точки ,с хубаво лице получава 20 точки,сини ,големи очи 20 точки,хубави крака 15 точки и т.н ,дават й точки тези неща ,забавна 10 точки,умна 10 точки и т.н. до 100 ,тоест това как изглежда е с повече точки.Надявам се да ме разбра?
Което не променя факта, че не всички момичета са тъпи като цървули и не се усещат, че искаш да им свалиш гащите. Ти сериозно ли смяташ, че красотата е най-важния фактор бай дъ уей? В първоначалния ти пост не ми изглеждаше толкова повърхностен.
Те хубаво се усещат,ама аз не говоря само за единия секс ,а като цяло.И какво като се усещат,че примерно даден мъж ги занимава супер явно,на тях това им харесва и начина е да знаеш как да подходиш.Към всяка жена е индивидуално,но в крайна сметка винаги ще я получиш без значение колко време ще ти отнеме.Ден,седмица,месец,го дина накрая пак е твоя.
Аз не съм повърхностен ,реалист съм,всички харесваме с очите си първоначално,винаги ще харесам първо красивото момиче,с хубавото лице ,хубавите очи и хубавото тяло.Няма кухи и прости жени,просто някой са решили да се държат по този начин,всеки може да обича и да бъде обичан,стига да знаеш как да подходиш и да предразположиш другия.
Почти 1 година се мъчех да впечатля това момиче,да наистина бях супер влюбен в нея поне така си мислех,харесваше ми как мисли,след това се видяхме и тя не знам какво й стана,5 месеца по-късно тя осъзнава грешката си и е моя,без да съм полагал усилия през тези 5 месеца.Разбираш ли ,аз преди съм се постарал тя не го е оценила,но един ден ще го оцени и пак ще я имам.Но не се знае колко ще я искам тогава.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ъмм не. Колкото и да искаш, не можеш да имаш всяка жена. Дори най-големият играч не може.
Жената не е предмет..."Хей, искам ей онази ваза там. Колко струва? Имате ли да ми върнете от 50? Благодаря. Довиждане." "Хей, искам да ти покажа, че съм всичко, което търсиш и искам да те имам в замяна на това. Благодаря. Довиждане." Как ти звучи?