Здравейте ,не съм сигурен дали имам някакъв проблем просто наистина искам да кажа на някого.
Миналата година края на лятото бях на закриването на един клуб на морето и тогава се запознах с едно момиче,нищо не стана като цяло разменихме си фейсбук и това беше.Намерих я след няколко дни,писахме си общи неща и това беше.След около месец,почнахме да си пишем не помня и аз за какво ,аз съм от София ,тя от Бургас,започнахме да си пишем все повече и повече,започнахме да се чуваме всеки ден.Минаха седмици,аз не спирах да мисля за това момиче,но работех и учех,нямаше как да отида до Бургас ,тя още ходеше на училище беше 12 клас ,не спирахме да си пишем и да се чуваме ,заспивах с лаптопа и камерите пуснати ,спях така всяка вечер в продължение на 4 месеца,започнах да имам чувства към това момиче ,ако въобще е възможно да имаш някакви чувства по този начин или любов не знам какво беше,но я исках,бях полудял,ако не я чувах ,както и тя така с мен,казвахме си много силни думи .. вечерта преди тя да дойде в София на изпит в университета отново говорехме, имах някакво кофти предчувствие като дойде ,за това й казах ,че каквото и да стане от утре,това което се случи последните месеци беше истинско за мен и всяка дума която съм казал е било така.. Не знам защо вместо да се радвам,че ще я видя изпитвах страх,, на следващия ден тя дойде .. аз бях на работа до към 8 вечерта,а влакът й тръгваше в 10 някъде ,, имахме среща в центъра отидох възможно най-бързо и бях от едната страна на улицата ,тя от другата говорехме по телефона ,, тогава я видях .. толкова красива ,сърцето ми се сви,махнах й и пресякох.. тя изглежда очакваше някой друг,погледа й беше странен.. (но все пак идвах от работа,нямах време да отида до нас,да се преоблека ,да се изкъпя и да се пооправя,бях облечен съвсем обикновено някаква горница и дънки и шапка ,беше студено.. ) аа тя беше толкова красива..поздравихме се и започнахме да се разхождаме ,тръгнахме към народния театър ,защото нейните приятелки бяха в Happy и да не е много далеч от там ,че после да се намерели ..говорехме си общи неща,беше 28 февруари ..на следващия ден беше Баба Марта,имаше навсякъде мартеници и аз докато отивах към срещата ,спрях и купих една за да й я подаря.. седнахме в градинката на театъра говорехме си ,подарих й мартеницата,смеехме се нещо,както винаги се бъзикахме за нещо,не спирахме да се смеем ,не можех да я погледна в очите,виждах че не хареса явно как изглеждам въпреки,че ме беше виждала на камерата,но тогава изглеждах наистина скапан от работа и доста уморен..не знам как но мина много бързо времето и трябваше да тръгва .. изпратих я до Св.Неделя и й подадох ръка ..сърцето ми се късаше наистина имах чувства към това момиче.. а нямаше какво да направя ,тя ми погледна ръката и ми каза "Стига глупости ,ела да те гушна",прегърна ме и буквално очите ни се насълзиха .. не исках да я пусна .. влюбен бях ,а нямаше да е моя .. тя си тръгна и ми каза "Ще се чуваме" .. по пътя за вкъщи целия треперех не знаех какво да направя,дали да й се обадя ,да й пиша ли .. трябваше ли да тръгна след нея .. премислях случилото се през последните 2 часа..
След 3 дни тя ми писа ..не можела да спи,не можела да яде,липсвали са й разговорите с мен и всичко,мразела се че била толкова повърхностна и че обожавала характера и държанието ми .. чувствах се като някакъв изрод.. не съм грозно момче,най-обикновено момче съм .. да знам тя е твърде красива но все пак.. Исках да бъда с нея,но нямаше смисъл .. защото тя просто искаше внимание ,беше свикнала с мен и аз се отдръпнах спрях да й пиша и да я търся.Пишехме си чат пат ,общи работи ,но това беше .. минаха месеци от тогава ,имах нови връзки и всичко,но не спрях да мисля за нея,сега тя е в София учи тук..преди няколко седмици бях с приятелката си и я видях с приятеля й .. бяхме в една дискотека ,тя ме погледна и ми се усмихна.. писа ми смс да изляза отвън,,отидох и тя ме прегърна,стискаше ме толкова силно целуна ме по врата по бузата ,каза ми че съм се променил,че съм станал много хубав,не спираше да ме прегръща ..после влязохме вътре и това беше .. тя има момче точно такова каквото винаги е искала ,не ми изглежда свестен ,повече на някакъв женкар ми приличаше ,но това си е тяхна работа.. Тя ми писа няколко пъти във Viber искала да се видим ,липсвал съм й когато ме видяла се сетила какво й е било с мен.. уговорихме си среща пред СУ ,отидох около 30 минути по-рано ,но батерията на телефона ми падна ,, чаках я 2 часа и половина .. когато се прибрах получих съобщенията от нея,че нямало да дойде ,че била болна и някакви странни оправдания ... Докато я чаках си мислех за всичко случило се и .. не знам няма смисъл да имам каквото и да било с нея,не е момиче за мен ,, знам го ,но просто беше перфектно разбирате ли ,тези разговори по цяла нощ и всичко .. бях влюбен .. Не съм й отговарял повече и я помолих да не ме търси ..
Благодаря на всички ,които прочетоха просто тази вечер не знам защо ми стана някакво тъпо за нея ,а нямаше с кого да говоря,не съм казвал на приятелите си за нея,защото е тъпо като цяло ,някакво момиче и някакви отношения от разстояние .. Кофти ми е за нея ,защото бях наистина щастлив имах тръпка ,а момичето с което съм сега е чудесно ,но просто тази тръпка я няма .. Това е ,ще ми е приятно да прочета вашите мнения и коментари.