.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ^Това!!
    Жените правят така: "завъртат" акъла на някого, съответно независимо дали имат връзка с него или не - рано или късно всичко приключва. И от там нататък идва куриоза: те мислят за теб като за собственост! Не те оставят на мира. Не искат да продължиш напред. Като им кажеш, че си имаш момиче, започват да проявяват интерес към тебе. Естествено, за да ти развалят връзката, да те накарат да не спиш, да събудят стари чувства и емоции... Ако това стане, си оставате приятели и все 1 нищо не се е случило. Диванета!
    Не съм съгласен брат въобще даже,ние имаме много по-голяма власт над жените,ето примерно тогава не я получих,ама снощи беше моя !! И добре,че я получих,защото сутринта когато се събудих до нея,всичко което мислех,че чувствам и искам от нея го нямаше и вече се чувствам идеално !! :d

Цитирай Първоначално написано от Bruno Виж мнението
    Не съм съгласен брат въобще даже,ние имаме много по-голяма власт над жените,ето примерно тогава не я получих,ама снощи беше моя !! И добре,че я получих,защото сутринта когато се събудих до нея,всичко което мислех,че чувствам и искам от нея го нямаше и вече се чувствам идеално !! :d
    Браво, значи това бил проблемът, че не ти е дала да я изчукаш на първа среща, и сега като си успял, вече не е интересна

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Браво, значи това бил проблемът, че не ти е дала да я изчукаш на първа среща, и сега като си успял, вече не е интересна
    +1 ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bruno Виж мнението
    Не съм съгласен брат въобще даже,ние имаме много по-голяма власт над жените
    Вярвай си, душа :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си