- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момиче, което си има приятел
Интересно мнение,аз вообще не се виждам с нея,никога не сам я разпитвал за приятеля и,и тя никога не ми говорила за него,сега не се виждаме тя не ме търси,и аз изкам да подхода правилно аз я тарсех и предлагах да се видиме тя отлага.Но това че е наранена и объркана не ми помага, иначе и аз мисля като теб
Точно не говорим за това,че той ще я изчука и това е.
Адаш кажи й ,че искаш да поговорите,че искаш да й бъдеш приятел,няма значение случилото се между вас ,съгласен си да й бъдеш приятел и искаш да си до нея ,когато има нужда ,кажи й че може да ти има доверие и й го докажи.Дори да не искаш да сте приятели отначало й бъди приятел,щом веднъж сте излизали преди и т.н ,много по-лесно ще я получиш ,ако й бъдеш приятел.Излезте бъди добро момче ,питай я как е ,как са нещата с приятеля й давай й съвети ,подкрепяй я ,даже донякъде бъди и повече съгласен с приятеля й ,така ще види ,че не я искаш за себе си ,а че искаш тя да е добре.Просто играй малко повече и ще получиш това което искаш !
Според мен няма да ти се получи с нея! Това е само според мен. Ти прави каквото решиш!
Бяха изтъкнати много факти досега от другите потребители. Няма смисъл да се повтарям. Все пак имам известен опит и в живота и във връзките, така че затова се включвам с мнение. Искам също да вметна, че веднъж отрежат ли те, няма смисъл да се навираш. Там където не са те пожелали, няма да те пожелаят втори път. Сори, звучи гадно, но ти го казвам от опит.
Ами според мен пък това:
не ми бие на отрязване, а на оставяне все пак на вратичка за едни евентуални по-добри времена.Демек като намери сили да скъса с гаджето си евентуално и усети,че го е оставила в миналото си вече. Или пък притеснение да не и се дава евентуално зор да го направи бързо![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-21-2013 на 09:44
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Niakoitam, нима според теб една усмивка, прегръдка и нормален разговор са сигурен признак, че момичето е лудо влюбено в момчето? В голяма грешка си. В днешно време и двата пола мислят, че малко по-мило отношение от срещуположния, означава непременно сигнал и скрито послание. това се дължи на факта, че просто не сме свикнали на подобно държание, тъй като всички се правят на готини и гадняри, защото това е "модата". Миналото лято попаднах в една компания, в която бях с две приятелки и трите просто се държахме добре с три от момчетата, говорихме си, пращахме си песни и най-невинни и незначителни действия. И трите момчета до една седмица предлагаха да тръгнем...Затова наистина, доброто отношение не означава, че човекът срещу вас си пада по вас, не разсъждавайте като децата от 4 клас.
Това е един от малкото пъти, в които съм съгласна до голяма степен с Niakoitam. За конкретната ситуация няма начин да преценя кой как се е държал, но по принцип е прав.
На повечето момичета им е пределно ясно, че когато се държат "приятелски" с момчетата понякога ги предизвикват да си мислят, че ги харесват и да хлътнат по тях. Обаче го правят и после "ама аз не те харесвам по този начин".
И въобще не става дума за "лудо влюбване".
Е не знам, но не мисля, че целта на всички момичета е да се държат така с момчетата. И те имат вина понякога, така е, но и момчетата не трябва да решават изведнъж, че приятелското отношение задължително е нещо повече.
Ти я познаваш най-добре. Действай според ситуацията.
BlackEyedPeas не ми обяснявай,че говоря глупости на търкалета, а се позамисли малко за да не вземе да се окаже,че в един момент гаджето ти те гледа лошо, а ти се чудиш защо така. Или пък защо момчето дето смяташ за добрият приятел всъщност си представя как делите едно легло.
Това определено не минава в тази категория:
Понякога наистина не може да се угоди. И то най-чето се получава при жените,защото при мъжете е по-рядко. Ако харесвате даден мъж, а той не действа,защо не бил действал. Какъв мъж бил,че чакал жената да направи първата крачка? Ако пък не харесвате нещо в него. Как пък така си позволява да се усъмнява във вашите чисто приятелски чувства? Много пъти тук съм давал пример с един съученик и една съученичка. Да, тя си имаше гадже, с което сега са женени и имат деца. Но да,с даденият съученик се държаха така,че отстрани изглеждаше все едно са гаджета и после като и призна имаше: "Ама то какви са мъжете. Ти ги мислиш за приятели пък те за други неща си мислят". Като една девойка дето бях влюбен в нея да кажем несподелено. Изръсва ми изведнъж спонтанно и без никаква причина "Обичам те" и в последствие ама то било само приятелско ама аз какво съм си бил помислил. Спомням си също и изключително доброто отношение на една сервитьорка към мен навремето. И тя е вече омъжена. Без да сме се запознавали тя в един момент започна да ме нарича по име на галено такак какво най-много обичам хората да ми викат и аз започнах по същият начин,държеше се изключително добре,къде на вратата като отидех с разни хора от класа не ме посрещаше и понеже редовно си поръчвах 3в1 или ме питаше по име дали това искам или направо ми го носеше.Един път даже падна някаква железна паричка между столовете и аз се хвърлих между тях и и я дадох и тя много готино ми се усмихна.И много такива слчуки.Е, в един период наистина се чудех как да подтисна желанията си към тази девойка.Спираше ме само факта,че беше в разпадаща се връзка с един познат, а си имах своите комплекси и не смятах,че съм и на нивото и мога да и дам кой знае какво. Така че има все пак някаква граница,която не е лошо да се спазва и ако има все пак и въпреки това влюбване да няма цупене.Защото все пак мъжа и жената са двете различни части на едно цяло. Е, и приятелката или приятеля на даден човек може да се окаже гей или лесбийка, но все пак е напълно нормално при двама човека от различни полове да се получи влюбване без значение дали то ще е едностранно или двустранно. И ако ви е страх от това си хващайте гейове за най-добри приятели. Пък мъжете дето ги притеснява може да си хванат лесбийки. Мен лично това е едно от малкото неща, които не ме притесняват. Щом съм допуснал дадена мацка много близо до себе си значи все пак с нещо ме е спечелила и ако съм обвързан любовта към моята мацка ще да е единствената причина да не откликвам.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!