Запознах се с едно красиво момиче наскоро,спомена че има приятел.Излизахме всяка вечер заедно с нея и още едно момиче,аз и въпросното момиче бяхме всеки ден заедно, на плаж, обядвахме, вечер излизахме.На петия ден пак излязохме аз и тя и я поканих на вечеря мина прекрасно, почерпих я нямам много опит с момичетата пък и осъзнавах че си има приятел,изпратих я до тях, не сме имали физически контакт,но по погледа и мога да кажа че беше емоционално развълнувана а аз не действах.На другия ден тя беше съвсем различна, не и се говореше не ме и поглеждаше, пак излизахме заедно но вече държанието и беше друго, незнам дали заради мен, или заради приятеля и ,а аз вече бях много хлътнал по нея, не се виждахме за известно време след което пак имахме възможност да сме заедно но поведението и беше отдръпнато, вече не издържах и и казах какво изпитвам към нея, тя се изненада малко и ми каза ще скаса с приятеля и, но иска да остане сама,имала си проблеми и не можела да допуска никой в живота си сега.Отогава се видяхме два пъти за малко,защото тя трябваше да си тръгва разделихме се и оттогава не сме се виждали, а живеем в един град, звънях и няколко пъти да се видим, но тя все е заета, само аз търся контакт с нея,май и досаждам.Мисля че е още с приятеля и.Не знам какво да правя става все по тежко, да я потърся отново или да се отдръпна колкото и да ми е трудно и да чакам да скъса с приятеля и, не знам как да я спечеля.