.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Според мен няма да ти се получи с нея! Това е само според мен. Ти прави каквото решиш!

Бяха изтъкнати много факти досега от другите потребители. Няма смисъл да се повтарям. Все пак имам известен опит и в живота и във връзките, така че затова се включвам с мнение. Искам също да вметна, че веднъж отрежат ли те, няма смисъл да се навираш. Там където не са те пожелали, няма да те пожелаят втори път. Сори, звучи гадно, но ти го казвам от опит.
    Ами според мен пък това:

Цитирай Първоначално написано от goshaki_ Виж мнението
    вече не издържах и и казах какво изпитвам към нея, тя се изненада малко и ми каза ще скаса с приятеля и, но иска да остане сама,имала си проблеми и не можела да допуска никой в живота си сега.
    не ми бие на отрязване, а на оставяне все пак на вратичка за едни евентуални по-добри времена.Демек като намери сили да скъса с гаджето си евентуално и усети,че го е оставила в миналото си вече. Или пък притеснение да не и се дава евентуално зор да го направи бързо
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-21-2013 на 09:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си