BlackEyedPeas не ми обяснявай,че говоря глупости на търкалета, а се позамисли малко за да не вземе да се окаже,че в един момент гаджето ти те гледа лошо, а ти се чудиш защо така. Или пък защо момчето дето смяташ за добрият приятел всъщност си представя как делите едно легло.

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
Niakoitam, нима според теб една усмивка, прегръдка и нормален разговор са сигурен признак, че момичето е лудо влюбено в момчето?
Това определено не минава в тази категория:

Цитирай Първоначално написано от goshaki_ Виж мнението
Запознах се с едно красиво момиче наскоро,спомена че има приятел.Излизахме всяка вечер заедно с нея и още едно момиче,аз и въпросното момиче бяхме всеки ден заедно, на плаж, обядвахме, вечер излизахме.На петия ден пак излязохме аз и тя и я поканих на вечеря мина прекрасно, почерпих я нямам много опит с момичетата пък и осъзнавах че си има приятел,изпратих я до тях, не сме имали физически контакт,но по погледа и мога да кажа че беше емоционално развълнувана а аз не действах.
Понякога наистина не може да се угоди. И то най-чето се получава при жените,защото при мъжете е по-рядко. Ако харесвате даден мъж, а той не действа,защо не бил действал. Какъв мъж бил,че чакал жената да направи първата крачка? Ако пък не харесвате нещо в него. Как пък така си позволява да се усъмнява във вашите чисто приятелски чувства? Много пъти тук съм давал пример с един съученик и една съученичка. Да, тя си имаше гадже, с което сега са женени и имат деца. Но да,с даденият съученик се държаха така,че отстрани изглеждаше все едно са гаджета и после като и призна имаше: "Ама то какви са мъжете. Ти ги мислиш за приятели пък те за други неща си мислят". Като една девойка дето бях влюбен в нея да кажем несподелено. Изръсва ми изведнъж спонтанно и без никаква причина "Обичам те" и в последствие ама то било само приятелско ама аз какво съм си бил помислил. Спомням си също и изключително доброто отношение на една сервитьорка към мен навремето. И тя е вече омъжена. Без да сме се запознавали тя в един момент започна да ме нарича по име на галено такак какво най-много обичам хората да ми викат и аз започнах по същият начин,държеше се изключително добре,къде на вратата като отидех с разни хора от класа не ме посрещаше и понеже редовно си поръчвах 3в1 или ме питаше по име дали това искам или направо ми го носеше.Един път даже падна някаква железна паричка между столовете и аз се хвърлих между тях и и я дадох и тя много готино ми се усмихна.И много такива слчуки.Е, в един период наистина се чудех как да подтисна желанията си към тази девойка.Спираше ме само факта,че беше в разпадаща се връзка с един познат, а си имах своите комплекси и не смятах,че съм и на нивото и мога да и дам кой знае какво. Така че има все пак някаква граница,която не е лошо да се спазва и ако има все пак и въпреки това влюбване да няма цупене.Защото все пак мъжа и жената са двете различни части на едно цяло. Е, и приятелката или приятеля на даден човек може да се окаже гей или лесбийка, но все пак е напълно нормално при двама човека от различни полове да се получи влюбване без значение дали то ще е едностранно или двустранно. И ако ви е страх от това си хващайте гейове за най-добри приятели. Пък мъжете дето ги притеснява може да си хванат лесбийки. Мен лично това е едно от малкото неща, които не ме притесняват. Щом съм допуснал дадена мацка много близо до себе си значи все пак с нещо ме е спечелила и ако съм обвързан любовта към моята мацка ще да е единствената причина да не откликвам.