.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПРОБЛЕМ

Unhappy ПРОБЛЕМ

Здравейте не знам какво да правя или към кого да се обърна срамувам се от този факт и не мога да кажа на приятелите си реших да споделя с вас.Потя се ужасно много и си купих Одорекс да имаше ефект и бях доволна но когато започнах да тренирам спря да ми действа и се потя пак по същия начин а не мога без да тренирам а другия ми проблем е че имам ужасно много косми навсякъде и не знам как да се справя ако знаете някакви хапчета нещо кажете ми.Съжалявам много ако има подобна тема.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Разбирам, че потенето е проблем, но това е жизненоважен процес и след като тренираш и си постоянно в действие е нормално да се потиш малко повече от нормалното. Одорекс може и да помага, но все пак не може да предотврати изпотяването ти изцяло. Инъче относно космите какво искаш да кажеш? Че имаш окосмяване по тялото ли?

ама някви черни и гъсти ли са , бахти лош ген , тежко му горко на бъдещия ти съпруг

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ми аз пък ще препоръчам на Нивея сухия дезодорант. Поне на мен ми помага.

Супер фен Аватара на Runaway11
    С потенето няма как да се справиш - иползвай си дезодорантите и рол оните и носи винаги мокри кърпи със себе си...

За другия проблем единственото решени е: кола маска, депилатори, епилатори - в краен случай бръснач и това е..лош ген - кофти.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Възможно е да е нещо на хормонална основа, но може да идеш на дерматолог и той да прецени.

Според мен е най-добре да се консултираш със личния лекар. Може би е хормонален дисбаланс и най-вероятно ще трябва да се консултираш с ендокринолог. И недей да се притесняваш от това което си!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от lovesuck Виж мнението
    Здравейте не знам какво да правя или към кого да се обърна срамувам се от този факт и не мога да кажа на приятелите си реших да споделя с вас.Потя се ужасно много и си купих Одорекс да имаше ефект и бях доволна но когато започнах да тренирам спря да ми действа и се потя пак по същия начин а не мога без да тренирам а другия ми проблем е че имам ужасно много косми навсякъде и не знам как да се справя ако знаете някакви хапчета нещо кажете ми.Съжалявам много ако има подобна тема.
    Значи за потенето , аз също имам подобен проблем от година-година и половина , и лично на мен никакви рол-они , дезодоранти и каквото друго се сетиш не ми действа. Но с времето , се научих на някои номера които ще ти помогнат. Първо избягвай в дрехите ти сивото освен ако не е някакво тъмно-сиво. След това носи цветове като бяло,черно и дрехи от материи на които мокро не личи. Друго което ми помогна е кардио-то , прави диви кардио-та , аз след толкова време и тренировки знам че ако на другите им трябва 200м. тичане за да се изпотят , на мен ми трябва 400-600м. това всичко се базира на кардио издръжливостта. И последно - не му впрягай чак толкова на потенето , това потене като цяло е признак за активни метаболитни процеси - така че можеш да се радваш - развиваш се !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си