- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- I'm Back!
тва беше сарказъм , който въобще не усети , заеби![]()
мноо си изсъхнала и не ми се занимава с тебе , вземи понаучи малко флирт ще се излагаш занапред , в смисъл единствените мъже с които ще се уреждаш са шматки без самочувствие по 60кгтип геймарче
![]()
Изсъхнала значи фригиднасъщо така спекъна
ти си такова олицетворение , и ако ще те направи по спокойна не си само ти оттук , а много голям процент момичета
тва си го обяснявам понеже рядко излизате отвкъщи и сте свикнали да си пишете само на компаточно като емотата по филмите
![]()
Бтв, чак сега се усетих, че си написал "жабке". Може ли моля да не ми казваш така? Запазено е за един човек.
Окей, да кажем просто, че не си свикнал на езика ми. Айде, темерутеста съм малко.
Е, добре. Но само ако ми купиш туй. Толкова невероятен външен вид вади. <3
аз не съм влизал тука от половин година ве моцарт
ся що от наизуст![]()
плюс тва влизам да троля и да се смея на простотиите и наредбите си , а останалите се вземат прекалено на сериозно със съветите си на пораснали и т.н.
тва е разликата между мен и другитетака че ще съм ти крайно благодарен и няма да те нападна ако НЕ МЕ сравняваш с останалите
аи със здраве
значи просиш си го изкалян от улично куче кашкавалимах и друг профил тъпако
плюс тва аз знам кога съм регистриран , за кво ми го показваш това
много си глупав обаче
ДОБРЕ , на акъл съм 15 годишен , реалната ми възраст е малко по различнагледам да не я коментирам много понеже хората се плашат
ай да се успокоиш малко , да не се опитваш да се напраиш на батка пред останалите
много хора минаха по твоя път и след това или спряха да пишат , или съжеляват до края на дните си
с мен никой дося не е излязъл на глава , НИКОЙ НЕ МЕ Е ЗАТАПИЛ НИКОЙ НЕ МЕ Е МЛЪКНАЛ , тва трябва да ти говори достатъчно с кого се захващаш , разбра ли , ЛайнатаЛайнарктика
Оп , извиняваи , то беше СперматаГъзартктика , тва кво значи тоя ник ве , че си вкарваш спермата в гъза ли
Ибахти извратения
Ща изритам в лицето с калните ми боти , дебела котко с бълхи
Я кажи как вкарваш вътре в гъза
Питам понеже твоята приятелка путкана меджик искаше съвет как да се забрамени сам в гъза и реших да му помогна със съвет
Изцвъркаш кондома в които се празниш или напрао с клизма цвъркаш съдържимото в гъза
![]()
![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-21-2013 на 00:11
Пускам, снощи сънувах некви числя, може да ми донесат късмет.