- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- I'm Back!
Мда, моя милост беше особено активна по онова време.
Имах към 16к мнения и... направиха чистка.Спомени!
Иначе.. няма да видиш повече от 1-2 смислени/забавни/илипонеинтересни теми вече.
Хубаво е да имаш отпуск. И аз сега съм в почивка от тоя уикенд, до средата на декември някъде.
Бях на курс и ми се разката майката. Пък после още яко учене ще трябва. Ама да не се оплаквам.![]()
*сън*
И аз имам още един, но даже не си помня потребителското име.
TOEFL iBT - 6 седмици (всеки уикенд) по 5 часа на ден + многобройни домашни.
Курса свърши, подготовката продължава. :/ Скоро ще държа и теста.
*сън*
Nope, за Дания.
Да, едните са на 6-7, другите на 21-22. Аз мисля към края да го държа.
Ако бях за UK, трябваше вече да имам резултатите :Д
Крайния им срок е 15 януари (доколкото помня). Аз имам още 3 месеца и половина.![]()
*сън*
Да, аз преди година и половина-две разбрах за тях, още навлизам в творчеството им.
Мерси, надявам се. Ако не.. ще се наложи да остана тук и ще бъда сад. :3
Езика не е зле. Може би ще го науча лесно, близък е до английския като граматика (доколкото знам).
*сън*
Е, на мен уж ми се отдават (махни от тоя списък Френския - намразила съм и французите, и езика).
Ще видим, ако ме приемат ще разбера колко е лесен. :д
Впрочем руския не е лесен език, само падежите да се научат ти отнема цял живот.
/Аз не уча руски, но другата група в класа ми вече 4 години преговарят тия падежи и още не ги знаят перфе.
Иначе, аз искам да съм при леля поне, ако остана тук.. няма да имам никаква подкрепа в началото.
После не ми е проблем да съм си сама, но докато навържа приятелства и науча кое къде е.. :Д
Пък и в Дания е яко, бях там за една седмица на гости.
Научих едната част от Копенхаген перфектно и сигурно вече мога и сама да се оправя в този район :д
*сън*
За специалността не искам да говоря, защото още се колебая между няколко. :Д
Иначе нещо с компютри/артъ или езици ще е. В краен случай туризъм тук в Бг(но да се надявам не).
Ще имам, не се съмнявай. Аз съм от организираните хора, които винаги имат време за всичко.
*Впрочем някой да знае какво е това в превод от немски? - "leisten"
*сън*