.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: I'm Back!

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    хъх?

Разбира се, че ти си много по-различен от останалите. Не се и съмнявам. Ти си специално дете, нали?
    значи просиш си го изкалян от улично куче кашкавал имах и друг профил тъпако плюс тва аз знам кога съм регистриран , за кво ми го показваш това много си глупав обаче

ДОБРЕ , на акъл съм 15 годишен , реалната ми възраст е малко по различна гледам да не я коментирам много понеже хората се плашат ай да се успокоиш малко , да не се опитваш да се напраиш на батка пред останалите много хора минаха по твоя път и след това или спряха да пишат , или съжеляват до края на дните си с мен никой дося не е излязъл на глава , НИКОЙ НЕ МЕ Е ЗАТАПИЛ НИКОЙ НЕ МЕ Е МЛЪКНАЛ , тва трябва да ти говори достатъчно с кого се захващаш , разбра ли , ЛайнатаЛайнарктика Оп , извиняваи , то беше СперматаГъзартктика , тва кво значи тоя ник ве , че си вкарваш спермата в гъза ли Ибахти извратения Ща изритам в лицето с калните ми боти , дебела котко с бълхи Я кажи как вкарваш вътре в гъза Питам понеже твоята приятелка путкана меджик искаше съвет как да се забрамени сам в гъза и реших да му помогна със съвет Изцвъркаш кондома в които се празниш или напрао с клизма цвъркаш съдържимото в гъза
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-20-2013 на 23:11

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    ЛайнатаЛайнарктика Оп , извиняваи , то беше СперматаГъзартктика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си