- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- I'm Back!
Пускам, снощи сънувах некви числя, може да ми донесат късмет.
Мда, моя милост беше особено активна по онова време.
Имах към 16к мнения и... направиха чистка.Спомени!
Иначе.. няма да видиш повече от 1-2 смислени/забавни/илипонеинтересни теми вече.
Хубаво е да имаш отпуск. И аз сега съм в почивка от тоя уикенд, до средата на декември някъде.
Бях на курс и ми се разката майката. Пък после още яко учене ще трябва. Ама да не се оплаквам.![]()
*сън*
И аз имам още един, но даже не си помня потребителското име.
TOEFL iBT - 6 седмици (всеки уикенд) по 5 часа на ден + многобройни домашни.
Курса свърши, подготовката продължава. :/ Скоро ще държа и теста.
*сън*
Nope, за Дания.
Да, едните са на 6-7, другите на 21-22. Аз мисля към края да го държа.
Ако бях за UK, трябваше вече да имам резултатите :Д
Крайния им срок е 15 януари (доколкото помня). Аз имам още 3 месеца и половина.![]()
*сън*
Да, аз преди година и половина-две разбрах за тях, още навлизам в творчеството им.
Мерси, надявам се. Ако не.. ще се наложи да остана тук и ще бъда сад. :3
Езика не е зле. Може би ще го науча лесно, близък е до английския като граматика (доколкото знам).
*сън*
Е, на мен уж ми се отдават (махни от тоя списък Френския - намразила съм и французите, и езика).
Ще видим, ако ме приемат ще разбера колко е лесен. :д
Впрочем руския не е лесен език, само падежите да се научат ти отнема цял живот.
/Аз не уча руски, но другата група в класа ми вече 4 години преговарят тия падежи и още не ги знаят перфе.
Иначе, аз искам да съм при леля поне, ако остана тук.. няма да имам никаква подкрепа в началото.
После не ми е проблем да съм си сама, но докато навържа приятелства и науча кое къде е.. :Д
Пък и в Дания е яко, бях там за една седмица на гости.
Научих едната част от Копенхаген перфектно и сигурно вече мога и сама да се оправя в този район :д
*сън*
За специалността не искам да говоря, защото още се колебая между няколко. :Д
Иначе нещо с компютри/артъ или езици ще е. В краен случай туризъм тук в Бг(но да се надявам не).
Ще имам, не се съмнявай. Аз съм от организираните хора, които винаги имат време за всичко.
*Впрочем някой да знае какво е това в превод от немски? - "leisten"
*сън*