.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Ботуши Uggs

Ботуши Uggs

Искам да попитам дали някои знае дали и ако има къде се продават имитации на uggs в София. Нямам предвид широко разпространените, които ги има във всеки магазин, а такива, които да имат отзад етикетче като на истинските, на което пише ugg australiа. Също ако някои знае дали има някакъв outlet в бг за истинските , в които ги продават под 250лв. Преди да почнете да ме плюете искам да кажа, че имам 2 чифта истински, но не смятам, че си заслужават парите. Мерси предварително на тези, които ще ми помогнат

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Не вярвам такъв магазин в българия да има.А и вариант е също да си махнеш етикета от оригиналните, които имаш и да си го сложиш на някакви други, които можеш да си купиш от всеки магазин, както ти каза.Е това естествено в случай, че на твоите нещо им има и не ги носиш, ако са ти здрави, но просто искаш още едни - няма да намериш. ^^

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Поръчай си някакви реплики от нета.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мен ми е странно защо е толкова важен етикета. Някой ще се просне на улицата, за да чете дали има Ugg Australia?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз си купих от Deichmann.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Мен ми е странно защо е толкова важен етикета. Някой ще се просне на улицата, за да чете дали има Ugg Australia?
    Същото. Няма никакво значение дали са на известна марка или не

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Не смятам да те плюя, но ще ти задам въпрос: доколкото разбрах, не смяташ, че оригиналните УГС си заслужават парите, НО все пак искаш да си купиш още един чифт, па макар и менте. Смяташ ли, че репликата би си ги заслужила или цялата работа е заради етикета? Не знам...аз ли не схванах нещо или...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си