Цитирай Първоначално написано от nickelbackk Виж мнението
Ами вие май не ме разбрахте съвсем.. Педи време именно заради подигравки относно името си проливах горчиви сълзи и страдах неимоверно и точно заради подигравките и присмеха на останалите. Но аз надраснах това нещо и тези обиди вече не ме тревожат толкова. Проблемът е там, че болката и огорчението си остават в мен, породени от това, че смятам че всичко това просто не е справедливо. Не ми пука вече за подигравките, които още си ги има, но пък искам да живея с нопмално и хубаво име, което дяа приляга на възрастта и манталитета ми, това е! И не, не смятам, че проблемът е в мен самата, напротив, мисля си, че е точно в името ми, защото получавам подигравки относно това нещо и от хора, с които не съм близка, та те не биха могли да знаят нещо повечеза мен освен..името ми !! И освен това щом толкова искате да знаете - казвам се ПЕНА...не Пенка дори, ами ПЕНА!! : X...Ето, казах ви го макар да знам, че ще предизвика присмех у вас, както и у много други, но нали искахте да знаете, можете да започнете да ми се подигравате..Аз лично не намирам това име за хубаво, дори не го намирам нормално, нопротив от моя гледна точка е ужасно за млад човек в 21 век .Носете вие подобно име и ще видим тогава как ще се чувствате и дали "ще си правите вие името, а не то вас!"..Ами аз ако се казвах Ана, щях да бъда безкрайно щастлива и благодарна, ама не - казвам се Пена...Посочете ми дрыго момиче с това еме и аз се предавам...Всъщност понякога съм нещо като развлечение за останалите. "Я, ето я Пена!" ..следва неудържим смях, идващ незнайно откъде. ..Така че, ето сега вече знаете, казвам ви не ми е никак лесно , всеки ден се чудя как е могло да ми се падне това нещо точно на мен и отговор не откривам, а съм съвсем нормална кто всички вас, имам своите достоинства и недостатъци, но кой ти гледа..Хора, наистина ми е много тежко и не мока вече така, какво е това , кажете ми? И после ми обяснявайте, че не съм права в желанието си да го сменя..Та аз нямам търпение вече..
Милата. Разбирам, че ти е криво.
Сменяй го тогава. Вашите на какво мнения са? Да не ги е натиснала някоя тъща/свекърва да те кръстят така? Ще има ли сърдити в рода?
Как мислиш да се прекръстиш?
Павлина, Петя, Петра, Полина/Поля?