.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на Little Monster

Unhappy Чувствам се...

Здравейте... Не знам дали тук е мястото на темата, но .....
    От около месец и малко, се чувствам като пълен боклук. Всичките ми приятелки намериха своята половинка в живота си (само да кажа на 18г. съм), освен аз. Чувствам се сама, чувствам се като парцал, чувствам се излишна, където и да съм. Чувствам се зле в компанията на родителите ми, в компанията на приятелите ми, в компанията на всички. Нямам настроение за нищо, всичко ми е толкова безразлично и наистина съм доста объркана, и не знам какво да направя по въпроса. Не знам дали е от липсата на внимание от страна на родителите ми, или съм така защото съм сама и нямам човек до себе си. Наистина не намирам причината, но се чувствам адски зле.
    Ако можете да ми кажете дали сте се сблъсквали с това и как сте го преодолявали, ще съм ви много, ама много благодарна!
    Последно редактирано от Little Monster : 11-19-2013 на 14:57

Значи първо, това, че приятелките ти са намерили половинките си, а ти не ... Хм, това не е състезание. Всеки човек намира половинката си по различно време ... Повярвай, някой ден и ти ще имаш човек до теб, на когото да разчиташ.
    Не си сама! Никога не си била и никога няма да бъдеш. Нито пък си парцал, или излишна. Може да не го осъзнаваш, но има хора в живота ти, които държат на теб и те обичат! И никак не си им излишна ... Дори напротив. Най-добре е да споделиш с някого ... Може да отидеш на психотерапевт, психолог ... Има хора, които се занимават с тези неща Мисля, че си изпаднала в депресия, за което не съм много сигурна, но трябва да се посети специалист ... Защото може много сериозно да повлияе на здравето ти.
    Другото, което ще ти кажа е: Фокусирай се към добрите неща в живота ти. Разсей се, мисли за нещата, които обичаш ... Нещата, които те правят щастлива. И най-важното: Сподели с някой близък човек. Разбирам, че не ти е интересно в компанията на родителите ти, но поговори с майка си за това. Или с баща си. Който чувстваш по-близък.
    Вярвай в себе си, обичай се и не се предавай.
    Не съм преживявала нещо такова преди, но просто искам да помогна или по някакъв начин просто да те мотивирам

Просто много на въре го вземаш факта, че си нямаш половинка, и си се сдухала. Когато на мен ми се лучи подобно нещо просто си казах "Майната му, нищо толкова не изпускам!". Съсредоточи се върху даскалото, излизания с приятелите (ама без техните половинки, да не се вкарваш в депресията ) и някакви други странични дейности, докато ти мине.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Просто винаги може да е по- лошо.
    Радвай се на това, което имаш- другото само ще дойде.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не знам кой те е излъгал, че щастието идва с гаЖето.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не знам кой те е излъгал, че щастието идва с гаЖето.
    Абсолютно. Защо всички си мислите, че ще сте напълно щастливи като имате гадже? Може и с най-добрия ти приятел да си напълно щастлив, независимо какъв ще е рода му. Може и чрез много други неща да бъде щастието, дори може да не е от човек, защо пък винаги всичко трябва да зависи от гадже?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Аз не съм казала, че съм така защото нямам гадже. Не намирам причината, поради която се чувствам по този начин. Ако я знаех, щях да направя всичко по въпроса, за да променя нещата, но уви! Благодаря за мненията ви... Ще са ми от голяма полза.

Гаджета ли? Аin't nobody got time fo' that.Излишни драми и ограничения - не мерси...Момиче, радвай се на свободата си!!!
    Хаха и аз бях така, после си казах, че няма смисъл и си създадох списък с неща , които мога да правя, докато съм свободна. Неща, които аз мога да променя сама в себе си и извън, които не зависят от другите (а намирането на половинка до голяма степен не зависи само от теб - нали трябва да те харесат, за да те вземат :Д). Ти си младо момиче (чувствам се странно, че го казвам така :Д), на което закона вече позволява повечето неща ;д (не че някой ти гледа закона в България). Можеш да правиш каквото поискаш. Съсредоточи се върху учене/работа/хоби/приятели/купони, каквото там имаш. Започни с малки действия за промяна и подобрение. Можеш да започнеш някакви физически упражнения, йогата много помага. Рисувай. Пиши. Чети. Обогатявай се. Останалото само идва.
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си