- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Някакви идеи от какво е това?
Здравейте.
Ако има някакво значение аз съм момиче на 14. От скоро имам един проблем- когато стана от леглото, веднага излизам от стаята си и започва да ми се вие главата, понякога пред очите ми се появява нещо подобно на бежови светлинки, едно до друго и за има няма 15- 20 секунди, от тях нищо не мога да видя. Същевременно, все още ми е замаяна главата и едва не падам. Всичко това трае по- малко от минута.Това обикновено се случва само в почивните дни и то не винаги. Лятото, ми се случваше всяка сутрин.
Ако отида на лекар какво да кажа? Имате ли някаква представа от какво може да е това?
Последно редактирано от i love him : 11-16-2013 на 04:58
ами не толкова рязко... но да
Ниско кръвно най-вероятно. Ако се притесняваш отиди на лекар.
Аз съм си така от години. Просто като се събудиш стой си малко в леглото седнала и после тръгвай да ставаш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Прекалено рязкото ставане от леглото води до причерняването, което получаваш. На всеки му се е случвало. Причините са предимно свързани с кръвното. За твое успокоение, не е нещо кой знае какво, но ако искаш да си сигурна, отиди на лекар.![]()
Ако "скачаш" от леглото е нещо нормално. Аз дори съм падала така. Затова като се събудиш първа полежи малко, после БАВНО се изправи до седнало положение и чак тогава се изправяй.
Ам прочети малко за вътрешното ухо и вестибуларния анализатор и мисля, че сама ще си отговориш на въпросите.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD