Моля ако знае да ми каже някаква домашна рецепта за изсветляване на косата ... Мерси предварително !![]()
Чувала съм за различни неща - маски с кисело мляко, лимонов сок, канела и мед... Но доколкото знам за да се постигне ефект трябва да се правят поне 2 седмици, а и се стой дълго време с намазана коса. Не ми вдъхват никакво доверие, а дори и да стане отнема твърде много време.
С мед и лимонов сок и стоиш на слънце.
Нее очаквай някакви фрапиращи резултати обаче.
лайката също е за изсветляване, но каквото и да решиш да си слагаш на косата за да има ефект...след месец чак ще го видиш,но ако имаш търпение и си постоянна може и да стане нещокислородната вода също е вариант, става малко по-бързо, но не е много полезно за косицата.
Не, недей с кислородна вода. Наистина става по-бързо, но става един ужасен оранжев цвят и косата се изтощава ужасно.
Ами направих ;д един опит с лайка ;д ;3 и да ви кажа ;д мисля че стана ... все пак не искам да съм руса а просто да я изсветля с 3-4 тона .... стана по-светла .... но сте прави трябва малко повече време и доста постоянство за очаквания ефект
Искам да ти кажа че преди това лято си правих доста често маски, почти преди всяко къпане. Правих ги горе долу от януари месец до юни и в един момент хората започнаха да ме питат дали не съм се боядисала. И като се загледах наистина косата ми беше станала адски светла, а аз по принцип съм с тъмно кафява. Всичко това се дължеше на оцета и лимона които всеки път добавях към маските си, не заедно, редувах ги. Или пък другата процедура която правих беше да си поливам косата със 1 лъжица оцет във вода. Не съм искала да я правя светла, въобще, но се получи с времето. Така че, ако си редовна, ще имаш ефект![]()