Ми на мен ми се струва,че е гледала твърде много филми и вече си мисли,че ги разбира връзките изоснови и най-вече,че изглежда по-зряла и самостоятелна в очите на другите.Което е пълна глупост,защото очевидно има някаква нужда от близост,харесала те е,но не е била сигурна какво да направи.И тук е трябвало да се включиш ти като и обясниш,че няма от какво да се бои и,че ако не друго,поне няма да я нараниш.А това дето си и дал да те използва като...и аз не знам даже как да го нарека и честно казано не мога да го проумея.Явно тая мацка не знае какво иска,но ти знаеш.Грешката ти е,че не си и го казал навреме,макар че съм почти сигурна,че тя е пределно наясно с твоите чувства,но просто и е удобно и приятно с теб.Това,че на теб не ти стига си е лично твой проблем и добре,че в крайна сметка си се сетил как да го решиш,'щото иначе тая работа би могла да си продължи доста дълго.Моят съвет е да я избягваш и да и дадеш шанс ако се осъзнае(демек да реши,че иска да е с теб не просто приятелски).Ама ако вземе да ти обяснява колко ценен приятел си и как не може без теб,не си го причинявай,понеже ти гарантирам,че може без теб.Малко объркано,ама това е от мен