- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли фетиши?
Всяка тема? Айде стига глупости.
Абсолютно има право Нели да скочи дори и към нея да е нямало директно нападка. Особено предвид как любимият ти се опитваше да убеди някого в пълната тъпня, че и да пита "ти тъпа ли си". Не стига, че не знае, ами и нагъл. Естествено, че ще скочи. Фетиш към нормален секс, о.Боже.мой!
Точно Нели не скача без причина. На мен ми се е дразнила веднъж, и си беше с причина.
Инке, тя говори и преди в кофата, неш ми беше скачила Нели..
И в няк'ви други теми, дет въобще не съм говорил с нея и тя ми скача..
Както и да е нека скача, няма да обръщам внимание.. Маги сигурно е сладинка, нежна и мила, но докато ме хейтва няма да я търпя.. щото не е права, нищо не съм й казал, тя сао ходи и ме тропа все едно съм убил майка й.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Към двете ви.. майната й на тази тема, говоря като цяло за форума, тя ме тропа все едно съм убил майка й за бога, а аз на мацката нищо не съм казал на въпреки, няам нищо против нея и ми е няк'ва безразлична..
ДДз тва е все едно ся да си избера някой потребител на рандъм и да почна да се обяснявам навсякъде дет той пише.. и да го хейтя, бахти тъпото е.. поне да бях казал нещо против нея.. веднъж.. да е
Щото тя ме хейти в поне 4-5 теми вече.. е така супер безпочвеното и не е да кажеш кат на Инка тънко.. ми тя направо си ме хули.. е извинявай няма да я търпя..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Виж сега, винаги, когато съм ти скачала, е имало защо. Сещам се за трите ситуации. Първата беше в една тема за английска филология, в която общо взето ръсеше абсурди. Тогава всички ти казахме, че си заблуден, ти обиждаше Hayashi май, не съм сигурна. Втората ситуация беше в темата в кофата за вегетаринството, в която пак си знаеше САМО твоето и дори отричаше напълно реалните примери, които ти показахме, и резултатите, постигнати въпреки неяденето на месо. Също така обясняваше, че обиждаш Х потребител за хубаво, да му дойдел акъл в главата, което е крайно малоумно. Третата ситуация е тази, в която отново не си прав. Съветвам те да си прочетеш малко мненията и да обърнеш сериозно внимание на речника ти.
А това с "обичам си го" дори не е заяждане/скачане/хейтене/тропане, както там го наричаш. Просто е забавно.
Това даже ми се стори мило твое мнение.. честно казано..
За Англ филология казах к'вото мислех.. Хаяши я напсувах стабилно, после се извиних де.. (малко избухлив съм като не съм на кеф..)
Хулет Х-потребителя, защото се опитвам да му покажа, че ня'а го търпят всички в живота толкоз нахален и самодоволен с такова самочувствие, ми просто ще му резнат крилцата и до там.. с него сме си говорили бая.. и на лично и т.н така, че споко..това, че у фороня се ядем Не е проблем.. бтл мъж 120 кила мускулна маса, не може да поддържа на моркови и зеле така, че не ми говорете глупости за яденето на тревки.. (пп рибата също е животно..)
На скоро учих в университета какво е фетиш, мога да се обяснявам много.. (литературознание рлз, учим за фетиши бахти якото) ма ме мързи.. както и да е.. No hard feelings..![]()
Dr. Gregory House
^Така по-нормално. И аз се извинявам, ама Нели е супер сладинка, нежна и мила, и няма да търпя някой така да я соли, било то на живо, или в този форум, когато тя не беше в грешка.
Жалко, че нямам приятелки в тоя форум.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Можеш можеш..
Ем хубаво Маги, дори и така да е, нужно ли е да ме хули толкоз открито? При све, че ниш не съм й казал, да се заяде веднъж два пъти.. ми тя ходи и си ме ХУЛИ.. няма да го търпя.. инат съм и съм козирог, просто няма да я търпя, сутринта избухнах защото въобще не съм на кеф, за което пак се извинявам, ма мацката може да се успокои..
Dr. Gregory House
Нах.
Дори Нели да беше груба, дебела и ужасна, в тоя случай (според мен) беше правата и пак бих я подкрепила.
Ти пак не разбра - Нели те "хейтва", защото едно 90% от мненията ти в темите са пълни идиотщини, подкрепени с ОГРОМНИ дози наглост и непукизъм, а не защото и е скучно и няма какво да прави.
Я па викам да спрете да се джавкате. За к'во го хейтвала, за к'во не го хейтвала.
Не е особено приятно да влезеш в дадена тема и да видиш, че даден потребител те соли ей така за кеф.
Ще ме извини Нели, не я познавам /ще ми е приятно да се запознаем/, ама не я бърка нея. Никой не я е питал.
А спора е безсмислен.
"Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.
Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.
Айде поредната.
ОТВОРИ СИ РЕЧНИКА на думата "ФОРУМ", ако съществува. Твоя възлюбен някой помоли ли го да доказва на ххПетяхх, че имала фетиши?Че и нагъл такъв, по-добре вече от нея ще знае. НЕ, никой не го попита. След като се изказва без да е питан, защо Нели да не го прави?!
В момента и ти не си питана, ама се месиш, нали? Защото е ф-о-р-у-м!
Елементарна логика ти куца.
Анархи, само тъпите вегетарианци не заместват месото с нищо. Има толкова храни, които са й по-полезни. Като си решил да си кон с капаци (защото да твърдиш, че месото е полезно, е баш това), поне не им се бъркай на вегетарианците, които наистина разбират.
Малко не по темата, ама една съученичка като махна месото и й казвах да си проучи с какво да го замести като хранителна стойност, при което тя заяви, че нямала нужда. Като я диагностицираха с анемия и припадаше след бягане по физическо, знаеш ли как бързо се научи да го замества?
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-08-2013 на 10:34
И аз съм козирог, ама както виждаш те оставих сам да си ме "хейтиш", без да те обиждам за това, колко неправилна представа имаш дори за буквалното значение на самата дума и откъде произлиза.
Много е просташко да обиждаш хората, още повече момичетата по такъв селски начин. Ако толкова искаш да не търпиш, когото и да било, можеш да му отвърнеш и с по-културен речник, който не те излага така.
Ъм последен коментар и хикса на темата.
На живо никога не бих си позволил да хуля когото и да било по този начин..
Пример; С Инка тука у фороня се тропаме кат психопати, но примерно у фейсбука си пиша с нея и е супер милинка и е доста добър приятел /дава добри съвети/ и аз си се държа с нея добре.
Та мисълта ми е, че у фороня си изливам целия шит върху, които ми падне и не ми пука дали е мъжко, женско, младо или старо.. всички си хейтя, особено като не съм на кеф, а повярвай ми хич не съм на кеф..
Но при све, че съм тук за да се лигавя и хейтя и някой ще ме хейтва така, ем как да не.. ще хейтвам и аз.. нали за това съм тук първоначално..
Както и да е нищо лошо нямам нито към теб нито към другите дами у темата..
Нели точо за сексуален фетишизъм учихме.. и за желание... страст етц.. простотии дет са много интересни..
Байс.
Dr. Gregory House