- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли фетиши?
фетишите ми са към флешове и за това си направих хД , имам и към пиърсинг и за това си направих индустриал иии към цветни коси и аз това си боядисах косата червена за да намеря някой с моите интереси хДД
по-добро от доминираща женска няма никъде
WE ARE NOT ANGELS!
Женски зъби! Чисто бели и идеално подредени! Обичам да ме хапе или да я гледам как дъвче и троши разни предмети със зъби, например близалки!
И аз много харесвам (и имам) флешове. Не е чак фетиш, но има нещо привлекателно в тях.![]()
Моя е да се къпя под душа с дрехи. Много ме възбужда като водата пропие и започне да се стича по тялото ми.
Полудявам по широки вратове и гърбове.. само за хапане са!!! мм
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хех, Цецко се излага за пореден път. Нищо неочаквано, нали?![]()
Просто не съм в настроение за плоския ти хейт?
А на теб мога да ти кажа нещо, научих го от един приятел..
Това, че няколко пъти ти е влизала пишка между краката, не те прави много знаеща и можеща нали знаеш?
Тъпото е, че никъде не те бях хейтнал, а ти е така сама започна да се заяждаш.. на рандъм, както и да е.. хейтвай си там и си вярвай.. смешна си.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
На мен не ми е нужно да ме хейтнеш, за да забележа селянията и простотията ти, както и това колко се излагаш.
Dr. Gregory House
Нали знаете, че е грозно, смешно, жалко и етц. да се хейтвате без причина? И за двете страни говоря...
Цветомире, айде да си мериш думите, а?
Не стига, че не беше прав, ами имаше и наглостта да наричаш потребителки тъпи, а в момента така долно, просташки и грозно обиждаш друга потребителка. Ужасно, отвратително и отблъскващо от 18 годишен младеж, който иска да стане едва-ли не дипломатическо лице. Това, че ТИ никъде не си я хейтнал, не означава, че ТЯ ОБЕЗАТЕЛНО трябва да те харесва или да няма нищо против теб.
Стягай си боклуците, опивай си пилешкия мозък и без такива епитети срещу потребителка, която ми е приятелка. Ясно ли е?
Бахти.
^Едно е да не го харесва, друго е да му скача във всяка тема за без нищо.
И ти си права по своему обаче.
Маги, не съм казал, че тя трябва да ме харесва задължително, но нито едно лошо мнение не съм имал против нея, никога не съм й казал нещо на въпреки.. и тя ще ме тропа е така на рандъм?
От къде на къде? Просто един ден влезе и започна да ме хейти е така от нищото?
Разбирам да съм казал нещо за нея.. да съм я хулил а-у.. да съм говорил против нея и близките й..
Тя просто влезе и се помисли за много велика и почна да ме тропа без причина.. аз да не съм кварталния будала?
А иначе извинявам се на теб и на нея и на всички други обидени от мен, че си изпуснах така нервите, просто наистина не съм в настроение за безпочвен хейт.
Dr. Gregory House