- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли фетиши?
Всяка тема? Айде стига глупости.
Абсолютно има право Нели да скочи дори и към нея да е нямало директно нападка. Особено предвид как любимият ти се опитваше да убеди някого в пълната тъпня, че и да пита "ти тъпа ли си". Не стига, че не знае, ами и нагъл. Естествено, че ще скочи. Фетиш към нормален секс, о.Боже.мой!
Точно Нели не скача без причина. На мен ми се е дразнила веднъж, и си беше с причина.
^Така по-нормално. И аз се извинявам, ама Нели е супер сладинка, нежна и мила, и няма да търпя някой така да я соли, било то на живо, или в този форум, когато тя не беше в грешка.
Жалко, че нямам приятелки в тоя форум.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Инке, тя говори и преди в кофата, неш ми беше скачила Нели..
И в няк'ви други теми, дет въобще не съм говорил с нея и тя ми скача..
Както и да е нека скача, няма да обръщам внимание.. Маги сигурно е сладинка, нежна и мила, но докато ме хейтва няма да я търпя.. щото не е права, нищо не съм й казал, тя сао ходи и ме тропа все едно съм убил майка й.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нах.
Дори Нели да беше груба, дебела и ужасна, в тоя случай (според мен) беше правата и пак бих я подкрепила.
Към двете ви.. майната й на тази тема, говоря като цяло за форума, тя ме тропа все едно съм убил майка й за бога, а аз на мацката нищо не съм казал на въпреки, няам нищо против нея и ми е няк'ва безразлична..
ДДз тва е все едно ся да си избера някой потребител на рандъм и да почна да се обяснявам навсякъде дет той пише.. и да го хейтя, бахти тъпото е.. поне да бях казал нещо против нея.. веднъж.. да е
Щото тя ме хейти в поне 4-5 теми вече.. е така супер безпочвеното и не е да кажеш кат на Инка тънко.. ми тя направо си ме хули.. е извинявай няма да я търпя..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ти пак не разбра - Нели те "хейтва", защото едно 90% от мненията ти в темите са пълни идиотщини, подкрепени с ОГРОМНИ дози наглост и непукизъм, а не защото и е скучно и няма какво да прави.
Виж сега, винаги, когато съм ти скачала, е имало защо. Сещам се за трите ситуации. Първата беше в една тема за английска филология, в която общо взето ръсеше абсурди. Тогава всички ти казахме, че си заблуден, ти обиждаше Hayashi май, не съм сигурна. Втората ситуация беше в темата в кофата за вегетаринството, в която пак си знаеше САМО твоето и дори отричаше напълно реалните примери, които ти показахме, и резултатите, постигнати въпреки неяденето на месо. Също така обясняваше, че обиждаш Х потребител за хубаво, да му дойдел акъл в главата, което е крайно малоумно. Третата ситуация е тази, в която отново не си прав. Съветвам те да си прочетеш малко мненията и да обърнеш сериозно внимание на речника ти.
А това с "обичам си го" дори не е заяждане/скачане/хейтене/тропане, както там го наричаш. Просто е забавно.
Можеш можеш..
Ем хубаво Маги, дори и така да е, нужно ли е да ме хули толкоз открито? При све, че ниш не съм й казал, да се заяде веднъж два пъти.. ми тя ходи и си ме ХУЛИ.. няма да го търпя.. инат съм и съм козирог, просто няма да я търпя, сутринта избухнах защото въобще не съм на кеф, за което пак се извинявам, ма мацката може да се успокои..
Dr. Gregory House
Я па викам да спрете да се джавкате. За к'во го хейтвала, за к'во не го хейтвала.
Не е особено приятно да влезеш в дадена тема и да видиш, че даден потребител те соли ей така за кеф.
Ще ме извини Нели, не я познавам /ще ми е приятно да се запознаем/, ама не я бърка нея. Никой не я е питал.
А спора е безсмислен.
Това даже ми се стори мило твое мнение.. честно казано..
За Англ филология казах к'вото мислех.. Хаяши я напсувах стабилно, после се извиних де.. (малко избухлив съм като не съм на кеф..)
Хулет Х-потребителя, защото се опитвам да му покажа, че ня'а го търпят всички в живота толкоз нахален и самодоволен с такова самочувствие, ми просто ще му резнат крилцата и до там.. с него сме си говорили бая.. и на лично и т.н така, че споко..това, че у фороня се ядем Не е проблем.. бтл мъж 120 кила мускулна маса, не може да поддържа на моркови и зеле така, че не ми говорете глупости за яденето на тревки.. (пп рибата също е животно..)
На скоро учих в университета какво е фетиш, мога да се обяснявам много.. (литературознание рлз, учим за фетиши бахти якото) ма ме мързи.. както и да е.. No hard feelings..![]()
Dr. Gregory House
"Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.
Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.
И аз съм козирог, ама както виждаш те оставих сам да си ме "хейтиш", без да те обиждам за това, колко неправилна представа имаш дори за буквалното значение на самата дума и откъде произлиза.
Много е просташко да обиждаш хората, още повече момичетата по такъв селски начин. Ако толкова искаш да не търпиш, когото и да било, можеш да му отвърнеш и с по-културен речник, който не те излага така.