.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Повече от фен Аватара на ranieri
    ^ Ебати селяка си

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ^Едно е да не го харесва, друго е да му скача във всяка тема за без нищо.
    Всяка тема? Айде стига глупости.
    Абсолютно има право Нели да скочи дори и към нея да е нямало директно нападка. Особено предвид как любимият ти се опитваше да убеди някого в пълната тъпня, че и да пита "ти тъпа ли си". Не стига, че не знае, ами и нагъл. Естествено, че ще скочи. Фетиш към нормален секс, о.Боже.мой!

Точно Нели не скача без причина. На мен ми се е дразнила веднъж, и си беше с причина.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Така по-нормално. И аз се извинявам, ама Нели е супер сладинка, нежна и мила, и няма да търпя някой така да я соли, било то на живо, или в този форум, когато тя не беше в грешка.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Жалко, че нямам приятелки в тоя форум.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Баща Ти
    STIGA SE KARAHTE GLOPACI!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Пантерке, стига си ми чела мислите.

anonymous708973
    Guest
    Що бе :д

П.С. Хаха, Маги, те великите умове мислят еднакво, нали знаеш :Д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ..
    Инке, тя говори и преди в кофата, неш ми беше скачила Нели..
    И в няк'ви други теми, дет въобще не съм говорил с нея и тя ми скача..

Както и да е нека скача, няма да обръщам внимание.. Маги сигурно е сладинка, нежна и мила, но докато ме хейтва няма да я търпя.. щото не е права, нищо не съм й казал, тя сао ходи и ме тропа все едно съм убил майка й.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Баща Ти

П.С. Хаха, Маги, те великите умове мислят еднакво, нали знаеш :Д
    Когато двама мислят еднакво, значи мисли само единият.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    нищо не съм и казал
    На нея директно не. Но в темата достатъчно глупости изписа, при това със самочувствието, че си прав.
    Тя просто изрази мнението на Пирина.

Град
    София, България
    щото не е права,
    Права е. Поведението ти е недопустимо. Вярно, че това е форум и не би трябвало да ми пука, ама.... Някакви граници трябва да има.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За да ми казва, че съм нежничка и добричка и да е готова да пребие всеки, който ме обижда и дръзва да нарани моята крехка душевност! <3<3<3

Лигавя се де, не ми обръщайте внимание.

А иначе, май излъгах. Имам една, ама не пише вече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София, България
    Нах.
    Дори Нели да беше груба, дебела и ужасна, в тоя случай (според мен) беше правата и пак бих я подкрепила.

Към двете ви.. майната й на тази тема, говоря като цяло за форума, тя ме тропа все едно съм убил майка й за бога, а аз на мацката нищо не съм казал на въпреки, няам нищо против нея и ми е няк'ва безразлична..

ДДз тва е все едно ся да си избера някой потребител на рандъм и да почна да се обяснявам навсякъде дет той пише.. и да го хейтя, бахти тъпото е.. поне да бях казал нещо против нея.. веднъж.. да е

Щото тя ме хейти в поне 4-5 теми вече.. е така супер безпочвеното и не е да кажеш кат на Инка тънко.. ми тя направо си ме хули.. е извинявай няма да я търпя..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

anonymous708973
    Guest
    За да ми казва, че съм нежничка и добричка и да е готова да пребие всеки, който ме обижда и дръзва да нарани моята крехка душевност! <3<3<3
    Ама ти не сe показваш като нежничка и добричка :д
    Ти и сама можеш да се защитаваш, ама понеже съм на всяко гърне мерудия, и аз ще те защитавам

П.С. "кат на Инка тънко" - ш' знам, че и повече може начи :Д

Град
    София, България
    Ти пак не разбра - Нели те "хейтва", защото едно 90% от мненията ти в темите са пълни идиотщини, подкрепени с ОГРОМНИ дози наглост и непукизъм, а не защото и е скучно и няма какво да прави.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Инке, тя говори и преди в кофата, неш ми беше скачила Нели..
    И в няк'ви други теми, дет въобще не съм говорил с нея и тя ми скача..

Както и да е нека скача, няма да обръщам внимание.. Маги сигурно е сладинка, нежна и мила, но докато ме хейтва няма да я търпя.. щото не е права, нищо не съм й казал, тя сао ходи и ме тропа все едно съм убил майка й.
    Виж сега, винаги, когато съм ти скачала, е имало защо. Сещам се за трите ситуации. Първата беше в една тема за английска филология, в която общо взето ръсеше абсурди. Тогава всички ти казахме, че си заблуден, ти обиждаше Hayashi май, не съм сигурна. Втората ситуация беше в темата в кофата за вегетаринството, в която пак си знаеше САМО твоето и дори отричаше напълно реалните примери, които ти показахме, и резултатите, постигнати въпреки неяденето на месо. Също така обясняваше, че обиждаш Х потребител за хубаво, да му дойдел акъл в главата, което е крайно малоумно. Третата ситуация е тази, в която отново не си прав. Съветвам те да си прочетеш малко мненията и да обърнеш сериозно внимание на речника ти.

А това с "обичам си го" дори не е заяждане/скачане/хейтене/тропане, както там го наричаш. Просто е забавно.

П.С. "кат на Инка тънко" - ш' знам, че и повече може начи :Д
    Можеш можеш..

Ем хубаво Маги, дори и така да е, нужно ли е да ме хули толкоз открито? При све, че ниш не съм й казал, да се заяде веднъж два пъти.. ми тя ходи и си ме ХУЛИ.. няма да го търпя.. инат съм и съм козирог, просто няма да я търпя, сутринта избухнах защото въобще не съм на кеф, за което пак се извинявам, ма мацката може да се успокои..
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    е извинявай няма да я търпя..
    Хуу. Нужно ли е да я обиждаш така, обаче? Ужасно, нетърпимо грозно е. Почти твой набор съм и никога не съм си позволявала да обиждам някого така.

Град
    София, България
    инат съм и съм козирог,
    И какво от това? Телец съм аз, пък, и още по-голям инат. Откога зодиите са извинение или показател за нещо?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Я па викам да спрете да се джавкате. За к'во го хейтвала, за к'во не го хейтвала.

Не е особено приятно да влезеш в дадена тема и да видиш, че даден потребител те соли ей така за кеф.

Ще ме извини Нели, не я познавам /ще ми е приятно да се запознаем /, ама не я бърка нея. Никой не я е питал.

А спора е безсмислен.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението

А това с "обичам си го" дори не е заяждане/скачане/хейтене/тропане, както там го наричаш. Просто е забавно.

Това даже ми се стори мило твое мнение.. честно казано..

За Англ филология казах к'вото мислех.. Хаяши я напсувах стабилно, после се извиних де.. (малко избухлив съм като не съм на кеф.. )
    Хулет Х-потребителя, защото се опитвам да му покажа, че ня'а го търпят всички в живота толкоз нахален и самодоволен с такова самочувствие, ми просто ще му резнат крилцата и до там.. с него сме си говорили бая.. и на лично и т.н така, че споко.. това, че у фороня се ядем Не е проблем.. бтл мъж 120 кила мускулна маса, не може да поддържа на моркови и зеле така, че не ми говорете глупости за яденето на тревки.. (пп рибата също е животно..)
    На скоро учих в университета какво е фетиш, мога да се обяснявам много.. (литературознание рлз, учим за фетиши бахти якото) ма ме мързи.. както и да е.. No hard feelings..
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    "Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.

Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И аз съм козирог, ама както виждаш те оставих сам да си ме "хейтиш", без да те обиждам за това, колко неправилна представа имаш дори за буквалното значение на самата дума и откъде произлиза.
    Много е просташко да обиждаш хората, още повече момичетата по такъв селски начин. Ако толкова искаш да не търпиш, когото и да било, можеш да му отвърнеш и с по-културен речник, който не те излага така.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    "Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.

Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.
    Друга ми беше мисълта, ама нещо не я хванахте. Както и да е. Като не ме искате няма да ви се меся.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си