- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли фетиши?
Айде поредната.
ОТВОРИ СИ РЕЧНИКА на думата "ФОРУМ", ако съществува. Твоя възлюбен някой помоли ли го да доказва на ххПетяхх, че имала фетиши?Че и нагъл такъв, по-добре вече от нея ще знае. НЕ, никой не го попита. След като се изказва без да е питан, защо Нели да не го прави?!
В момента и ти не си питана, ама се месиш, нали? Защото е ф-о-р-у-м!
Елементарна логика ти куца.
Анархи, само тъпите вегетарианци не заместват месото с нищо. Има толкова храни, които са й по-полезни. Като си решил да си кон с капаци (защото да твърдиш, че месото е полезно, е баш това), поне не им се бъркай на вегетарианците, които наистина разбират.
Малко не по темата, ама една съученичка като махна месото и й казвах да си проучи с какво да го замести като хранителна стойност, при което тя заяви, че нямала нужда. Като я диагностицираха с анемия и припадаше след бягане по физическо, знаеш ли как бързо се научи да го замества?
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-08-2013 на 09:34
Ти също изглеждаш нахален, самодовоелн и с еййййййй такова самочувствие.
Напротив, може. Има си примери, дори ВЕГАНИ.
Нали се сещаш, че тук говоримз а СЕКСУАЛЕН фетишизъм, за който едва ли си учил по литературознание. Също така едно е да учиш нещо, друго е да го разбереш това същото нещо.![]()
Последно редактирано от Naive : 12-08-2013 на 09:36
Ъм последен коментар и хикса на темата.
На живо никога не бих си позволил да хуля когото и да било по този начин..
Пример; С Инка тука у фороня се тропаме кат психопати, но примерно у фейсбука си пиша с нея и е супер милинка и е доста добър приятел /дава добри съвети/ и аз си се държа с нея добре.
Та мисълта ми е, че у фороня си изливам целия шит върху, които ми падне и не ми пука дали е мъжко, женско, младо или старо.. всички си хейтя, особено като не съм на кеф, а повярвай ми хич не съм на кеф..
Но при све, че съм тук за да се лигавя и хейтя и някой ще ме хейтва така, ем как да не.. ще хейтвам и аз.. нали за това съм тук първоначално..
Както и да е нищо лошо нямам нито към теб нито към другите дами у темата..
Нели точо за сексуален фетишизъм учихме.. и за желание... страст етц.. простотии дет са много интересни..
Байс.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ш'се сетите вий, че Инка е супермилото и добро същество, ама... след дъжд качулка![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз имам фетиш към форумни кавги, така че плс продължавайте.![]()
^Най-после един истински фетиш.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
смях се с глас.
искрени благодарности за тези няколко страници.
а сега отивам да пия домашно винце ;3
Цецо някак си не отива на момче което има претенции да е много ерудиран и умен да псува така грозно .
Още повече пък момиче .
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Никаква стара песен не е
Ужасно грозно да имаш някакви претенции и да псуваш особено пък момиче .
оххх
току-що се просветлих, че гледам зимни спортове, заради трикото и състезателите![]()
Нямах предвит това Ива
исках да кажа че псуването не е начинът да покажеш че някой те дразни или не ти допада .
Напротив, Мони, баш старата песен си е. Спора е абсолютно безсмислен. Няма нито да го защитавам, нито да го упреквам. Стига сеирджийство за тая вечер.