- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПАРФЮМ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ
Значи ползвали ли сте парфюм с феромони за привличане и има ли ефект?
И нормалните парфюми могат да свършат тази работа.Стига да са хубави,де.![]()
Една приятелка каза, че имало :Д Аз не съм пробвала :Д
Everything changes, but beauty remains ...
100 доларовите банкоти миришат добре, колкото повече от тях имаш толкова повече жени ще привличаш
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Интересно ми е на какво миришат, за да събудят сексуално желание у човек.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Само се потя, пари не давам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Dior Homme Intense
True story.
Чакайте, тук не говорим ли за парфюми с феромони(май така им се казваше)? Или за обикновени, които просто си ни кефят? Д:
Everything changes, but beauty remains ...
Па феромоните по принцип са бошлаф работа, а подобен ефект постигат нормалните парфюми![]()
Един път пробвах това,в училище всички момичета ги минах набързо но като се прибрах майка ми и сестра ми ме погнаха... Не шегувам се естествено ако искаш нещо истинско не пробвай такива неща дори и да действат.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
обиччам аптеки <3
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Пълен смях са тия "феромони"
Иначе малките мръсотиики се кефят на пошлотиики като 1 Million, Le male, armani code и тн. масовки
Grumpy old madman
най-добре си е с натурални феромонине се къпеш 2 месеца и миришеш на коч е това е най-хубаво всяко момиче ще ти налита! 100% РАБОТИ. Пробвайте нищо не губите
)