- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм ?
На 15.08.13 правих секс без презерватив, имах опасения за бременност не ми закъсняваше но аз се притеснявах. Седмица след половия акт си направих тест, който беше отрицателен за момент се успокоих, направих втори и след това направих трети през октомври, цикълът ми е редовен, бях на гинеколог но ме прегледа само в видеозон, защото майка ми беше с мен и не искам тя да разбира че водя полов живот след прегледа ми казаха че нямам проблем с яйчниците, но вече втора менструация цикълът ми е по-оскъден и това ме плаши...всички ми казват че не е възможно да съм бременна и че съм параноичка, но аз се притеснявам.. моля ви помогнете ми..
Възможно е през първите години количеството кръв да е различно, да ти подранява, закъснява и дори пропуска. Не си бременна. Пък антракса въобще да не се гласи, мойта дъщеря ще взема като я направим с мъжО ми.
Е, те хубавите неща бавно стават. Не бързай да не стане някоя грозна, дебела и три пъти по-злобна от мен. Пък виаграта помага в по-напреднала възраст.
Ми... нищо, точно ще я дадем на някой по-богат чичак и толко.
Не си бременна но следващия път ползвайте презерватив за да не се притесняваш толкова
Честито. Предлагам ти да го кръстиш Камен.
Супер бременна си.
Айде стига с тия теми вече.
Апф.. не си бременнаЩом и тестовете и прегледа при специалист това ти показва... Какво си набиваш филма ?