- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
Здравейте, на 20 години съм и изпаднах малко в кофти ситуация. Значи проблемът е следният.. искам да си имам гадже, но в обкръжението ми в момента няма подходящи момчета. Нямам много познати и трябва да започна от нулата. Та, ако бяхте в моето положение какво бихте направили?
Запознай се с приятели на твоите приятели.
^^^
Бургас <3
Аз си мисля, че за да срещнеш определения човек е нужен малко късмет. Много хора, чакат той да дойде, но определено нещата ще се случат по-бързо, ако се запознаваш, с който ти падне.
Виж някой коментар, който ти харесва или някой в училище, който ти се струва красив и подкарай нещата. Обаче не се хващай за първото, което ти падне. Винаги има и по-хубаво. Разгледай повече възможности.
Не превръщай гаджето в самоцел. След като си необвързан може да се занимаваш с всичко, което ти носи удоволствие. Събирай се с хора не за да търсиш гадже, а да се забавляваш. След време ще установиш с колко много момичета си се запознал покрай интересите си.
Съгласна съм, само че в случая авторката на темата е момиче.
П.П: Не мога да разбера как така искате да имате гадже, без да имате интерес към някой конкретен. И аз съм необвързана, но предпочитам така, отколкото да тръгна с някой, който не е успял да ми завърти главата.
Не разбирам нещо.
1 - Въобще си нямал гадже или само временно?
2 - Толкова ли няма някоя, около която да се завъртиш?
направи 47см бицепс и си готов
WE ARE NOT ANGELS!
Разбирам да харесваш някого и да искаш да си с него, но да искаш да имаш приятел, просто заради едно имане е глупаво. Отдай се на създаването на приятелства сега, подходящият ще дойде, когато му е времето.
Е уточни го на Български де, нали това е български форум?
Иначе щом като е момиче и не успява, значи има причина да не успява. Или е външна, или е вътрешна. Залагам на външната - текстурата.
Жалко, че майка ти не мисли така, а това че ти ще си умреш девствен е друга тема.
Последно редактирано от fire_magic : 11-22-2013 на 23:58
Гадже се търси И намира с лупа!
Търси общи познати, излизай, запознавай се с нови хора. Гаджето не пада от небето![]()