Запознах се с едно момче, всъщност го познавам от дълго време някъде около 2 или 3 години, но просто нямаше никаква връзка между нас. Ходих с едно момче близо около 1 година и миналия месец се разделихме, обичах го но нещата не станаха между нас. После той почна да ми пише запознахме се лично и разбирахме се доста добре, аз го харесвах но обичах бившия си,но новия ме обичаше наистина ужасно много и ми предложи да излизаме.. и една вечер се скарахме с бившия ми и аз бях ядосана и се обадих на него тоест на новия незнам как да го нарека..и приех предложението му..Ходихме 15 дни някъде и аз скъсах с него.. а той се опита да говори с мен, но аз не влагах никакви усилия..после той ме намрази и после се разбрахме с бившия ми, не ходим но сме повече от приятели, но се караме много и за това вече мисля, че не го искам мисля, че имам чувства към новия, но пък той ме намрази .. как да си го върна ? :X
С кого си се запознала, с кого си ходила, пък кой те мрази, нещо не разбрах
Дай си някоя друга годинка, да минеш тези лоши 14 (понеже повече от толкова не ти давам) пък тогава мисли за гаджета, явно още ти е рано.