.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Lightbulb Как да накарам родителите ми да ми вземат куче ? How to get them to take my dog ?

Здравейте ! Скоро приятелката ми си взе куче и от там започнах и аз да искам . Когато моля майка ми и баща ми те казват , че ще и омръзнело бързо , че ще искало много грижи ( а за мен това не е никакъв проблем ) , кой ще го разхождал когато валяло ... Миналата вечер и казах , че ако може да ми вземат куче след 7-ми клас ако имам добър успех , но тя пак отказа и ми отвърна , че чеичоми е обещал кученце когато неговото се оплоди ( и то е така ) , но така и го чакам вече 2 години. Междодругото когато съм бях на 8 имях пинчер , но прекарвах време на вън и забравях за него , сега съм на 11 . Сега искам Джак ръсел , но няма шанс за дори и някое обикновенно . МОЛЯ БЕЗ КОМЕНТАРИ ОТ ВИДА : АЗ СЪЩО СЪМ ТАКА , И АЗ ОБАЧЕ ... БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

Hello! Soon my friend took his dog and started from there and I want to. When you ask my mom and dad they say they will get tired quickly and you'll want a lot of care (and for me it is not a problem), who will walk when the rain ... Last night and said that if he could take my dog ​​after seventh grade if I have good success, but she again refused and told me she cheichomi promised puppy when its fertilize (and it is), but it also wait for 2 years. Mezhdodrugoto when I was 8 imyah pincher, but I spent time out and forget about it, now I'm 11. Now I want a Jack Russell, but no chance of even a usual. PLEASE NO COMMENTS TYPE: I'm SO and I though ... Thank you.

АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ ДА НЕ Е ПРАВИЛНО ПРЕВЕДЕН ! ENGLISH MAY NOT BE TRANSLATED ! IT IS TRANSLATE OF GOOGLE TRANSLATE .

Английския не е за теб.. и защо по дяволите трябва и да го превеждаш?
    По темата: винаги можеш да ги хипнотизираш/омагьосаш/убиеш и да си вземеш куче

Голям фен Аватара на Котка.
    хаххахахахах споко само

Наблегни на познанията си по Английски, кучето остави за друг път.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Наблегни на познанията си по Английски, кучето остави за друг път.
    Мда.

Повярвай, ГОЛЯМ проблем ще са ти грижите. Задръж малко докато поотраснеш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На 11 си, може би все още не се замисляш, но грижите към кучето не упират само до разхождане и обръщане на внимание за ирги, а за хранене, ресане, ваксини, къпане и т.н.)
    А и точно джак ръсела, доколкото ми е разправяла позната са доста игриви, скокливи, шумни - с една дума "беладжии".
    Да не споменавам и финансовата страна на нещата - да имаш домашен любимец си е направо лукс, ако нямаш малко излишни пари. Аз имам котарак и за него харча около 35-40лв. на месец.

Не можеш само да искаш, трябва да уважаваш мнението на родителите си и да проявиш разбиране.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    На 11 си, може би все още не се замисляш, но грижите към кучето не упират само до разхождане и обръщане на внимание за ирги, а за хранене, ресане, ваксини, къпане и т.н.)
    А и точно джак ръсела, доколкото ми е разправяла позната са доста игриви, скокливи, шумни - с една дума "беладжии".
    Да не споменавам и финансовата страна на нещата - да имаш домашен любимец си е направо лукс, ако нямаш малко излишни пари. Аз имам котарак и за него харча около 35-40лв. на месец.

Не можеш само да искаш, трябва да уважаваш мнението на родителите си и да проявиш разбиране.
    Че направо тънко минаваш.

Смятай, дори не съм прочела породата. Джак Ръсел... забрави. Териерите са особени кучета, забрави едно 11-годишно да се оправи. Просто накрая вашите ще са тия, които да го гледат.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че направо тънко минаваш.

Смятай, дори не съм прочела породата. Джак Ръсел... забрави. Териерите са особени кучета, забрави едно 11-годишно да се оправи. Просто накрая вашите ще са тия, които да го гледат.
    Това е минимума, понякога е и двойно, зависи с какво колко съм се запасила от по-рано.

Наблегни на английският . Повече ще ти е нужен .

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Единственото куче, което заслужаваш е това на картинките в учебника някоя американска предучилищна.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от kalina.stoynova Виж мнението
    АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ ДА НЕ Е ПРАВИЛНО ПРЕВЕДЕН ! ENGLISH MAY NOT BE TRANSLATED ! IT IS TRANSLATE OF GOOGLE TRANSLATE .
    идеален е, споко

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Туй ся фукане беше, че имаш 6 по анлгийски ли?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Туй ся фукане беше, че имаш 6 по анлгийски ли?
    гугъл преводач..
    Последно редактирано от Азз : 11-23-2013 на 12:25 Причина: грешка

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Азз Виж мнението
    гугъл преводач..
    NO SHIT SHERLOCK ;OO
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Или искаш някой да ти преведе домашното по английски?

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Напиши го с арабски йероглифи и тогава ще ти кажа рецептата за незабавно куче ^^

Написах че английския е от гугъл преводача просто ако има нещо вярно повече хора да го забележат ( но едва ли ) защото наистина много искам куче и отново повтарям , че грижите които трябва да полагам не са ми никакъв проблем

Написах че английския е от гугъл преводача просто ако има нещо вярно повече хора да го забележат ( но едва ли ) защото наистина много искам куче и отново повтарям , че грижите които трябва да полагам не са ми никакъв проблем
    Когато имаш 100 лева за ваксини, 100 за кастрация и стабилен доход с който да го изхранваш и поддържаш тогава ще ми кажеш, че не са ти проблем.

Или викаш ще минеш и без ваксини? Като хване Гана и пукне друго ще кажеш...
    Викаш кастрация не ти трябва? ОК, като ти се пръкнат/ти връчат 4 кученца между Джак ръсел и помияр ще те видя къде ще си ги завреш...Никой няма да ги поиска, повярвай ми.
    Мама и тате ще го хранят и поддържат ли? ОК, ама ти забрави за джобни, интернет и други удоволствия - да отглеждаш здраво, и пълноценно куче е скъпо удоволствие. Всичко, което ти носи радост в момента и изисква пари - толкова ще ти струва едно куче месечно.

Първоначално е ад. Обожавам кучето си, но беше АД.
    Гризе всичко - обувки, дрехи, пари, домашни, к'вот ти хрумне; хапе до кръв с малките си гадни зъбки. Дори и да го научиш да чака разходка пак не може да стиска, и прави бели (представяш ли си се как събираш лайна и повръщано? честно!). Колкото и да е схватливо ще трябва да отделиш няколко седмици, докато го научиш да върви на повод. Почивка в събота ли? Няма почивен ден, всеки ден си на крак в седем и му тичаш по дупето в градинката. Лайната - където и да се изака на обществено място си ДЛЪЖЕН да го събереш и изхвърлиш.

И дори, когато "бебешкият'' период свърши знаеш ли какво почва? Почва периода на обучаване. Два-три часа на ден отделени КОНКРЕТНО за обучението на кучето. Викаш не ти трябва? Като скочи да се лигави, да те хапе и да ти яде от чинията и не знае "не" ще си говорим пак. Или като тръгне да бяга, не знае "ела тук" и не го видиш повече.

И това не може да ти "омръзне". Това ще го търпиш 10-20 години. Истинкса отговорност. А ти на 18 ще отидеш в някое общежитие и това куче кой ще го гледа?

И всичко ТОВА + училище, приятели, хобита, излизания, изпити, гаджета, помагане вкъщи, купони и прочие.

Накрая на деня си изцеден, а в края на седмицата като пребит.

Сори, не е за 11 годишни. Не е и за хора със слаби нерви като цяло.

Това е като...Да си имаш дете. Лошото е че най-вероятно, ако ваште ти вземат и не се грижиш за него ще го изхвърлят на улицата (В България нали така е прието) и ще ти теи на съвестта цял живот.

P.S: Със сигурност съм забравила ужасно много от отрицателните аспекти, както например сега се сетих за чипът, регистрацията, паспортът и данъкът.
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 11-29-2013 на 21:42

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Когато имаш 100 лева за ваксини, 100 за кастрация и стабилен доход с който да го изхранваш и поддържаш тогава ще ми кажеш, че не са ти проблем.

Или викаш ще минеш и без ваксини? Като хване Гана и пукне друго ще кажеш...
    Викаш кастрация не ти трябва? ОК, като ти се пръкнат/ти връчат 4 кученца между Джак ръсел и помияр ще те видя къде ще си ги завреш...Никой няма да ги поиска, повярвай ми.
    Мама и тате ще го хранят и поддържат ли? ОК, ама ти забрави за джобни, интернет и други удоволствия - да отглеждаш здраво, и пълноценно куче е скъпо удоволствие. Всичко, което ти носи радост в момента и изисква пари - толкова ще ти струва едно куче месечно.

Първоначално е ад. Обожавам кучето си, но беше АД.
    Гризе всичко - обувки, дрехи, пари, домашни, к'вот ти хрумне; хапе до кръв с малките си гадни зъбки. Дори и да го научиш да чака разходка пак не може да стиска, и прави бели (представяш ли си се как събираш лайна и повръщано? честно!). Колкото и да е схватливо ще трябва да отделиш няколко седмици, докато го научиш да върви на повод. Почивка в събота ли? Няма почивен ден, всеки ден си на крак в седем и му тичаш по дупето в градинката. Лайната - където и да се изака на обществено място си ДЛЪЖЕН да го събереш и изхвърлиш.

И дори, когато "бебешкият'' период свърши знаеш ли какво почва? Почва периода на обучаване. Два-три часа на ден отделени КОНКРЕТНО за обучението на кучето. Викаш не ти трябва? Като скочи да се лигави, да те хапе и да ти яде от чинията и не знае "не" ще си говорим пак. Или като тръгне да бяга, не знае "ела тук" и не го видиш повече.

И това не може да ти "омръзне". Това ще го търпиш 10-20 години. Истинкса отговорност. А ти на 18 ще отидеш в някое общежитие и това куче кой ще го гледа?

И всичко ТОВА + училище, приятели, хобита, излизания, изпити, гаджета, помагане вкъщи, купони и прочие.

Накрая на деня си изцеден, а в края на седмицата като пребит.

Сори, не е за 11 годишни. Не е и за хора със слаби нерви като цяло.

Това е като...Да си имаш дете. Лошото е че най-вероятно, ако ваште ти вземат и не се грижиш за него ще го изхвърлят на улицата (В България нали така е прието) и ще ти теи на съвестта цял живот.

P.S: Със сигурност съм забравила ужасно много от отрицателните аспекти, както например сега се сетих за чипът, регистрацията, паспортът и данъкът.
    Цитирам за да направя това още по-очевидно.

Малък си. На 11 за нищо не ставаш.
    И защо аджеба пишеш на английски? Бож.

anonymous895156
    Guest
    Mezhdodrugoto when I was 8 imyah pincher
    i did remember what were there when i was 8: everyday i playing out on the roof of my deuch kozarka. Now I did have been gotting the way among koito being frends whith my dog so i dont have problems ! You can follow my ideas to turn your everyday on a responseable childhood ! Greetings of 5th grade !!!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    i did remember what were there when i was 8: everyday i playing out on the roof of my deuch kozarka. Now I did have been gotting the way among koito being frends whith my dog so i dont have problems ! You can follow my ideas to turn your everyday on a responseable childhood ! Greetings of 5th grade !!!!!

anonymous708973
    Guest
    Баш пък толкова.

Моето куче никога не е гризало в началото. Съсипа ми едни обувки, щото не го изведохме навреме и се изпика в тях, ама... голяма работа.
    Нито сме отделяли специално внимание да го обучаваме, нито да върви на повод. Второто е грешка, но и двете не са фатални, щото не е питбул или друга опасна порода. Просто не го пускам навън без повод и нямам страх, че ще хукне и няма да се върне. Изтървали сме го два пъти и го гонехме из парка, ама... наша си е вината.
    Глезен е, проси храна от масата, спи ми в леглото, е, и? Пак казвам, не е питбул и не е фатално.

За останалите неща си прав/а. Кучето не е прищявка на 11-годишни, а отговорност за много години напред.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Баш пък толкова.

Моето куче никога не е гризало в началото. Съсипа ми едни обувки, щото не го изведохме навреме и се изпика в тях, ама... голяма работа.
    Нито сме отделяли специално внимание да го обучаваме, нито да върви на повод. Второто е грешка, но и двете не са фатални, щото не е питбул или друга опасна порода. Просто не го пускам навън без повод и нямам страх, че ще хукне и няма да се върне. Изтървали сме го два пъти и го гонехме из парка, ама... наша си е вината.
    Глезен е, проси храна от масата, спи ми в леглото, е, и? Пак казвам, не е питбул и не е фатално.

За останалите неща си прав/а. Кучето не е прищявка на 11-годишни, а отговорност за много години напред.
    Това, че твоето не е гризяло не означава, че всички са така. (Макар че моето просто си отваряше притворената пералня и ми изяждаше сутиените. )

Моят си има свое собствено легло и също проси храна. Сега, когато не изпълнява много от командите (на пет месеца е) ми е сладко, но като стане 30 килограма няма да ми е... Но аз го обичам, не ми дреме. Обаче това с просенето на храна като го направи на чужди хора как ще го почустваш?
    Аз лично се чувствам ужасно. Седнали двама на пейка и обядват - нашият отива - проси, ръмжи, лае и се лигави. Сори, това, ако продължава няма да стане куче, а лигня, която само аз ще мога да понасям.

Хората ги е страх от ВСЯКАКВИ голями кучета, не само от питбули. Като не можеш да си го привикаш и укротиш отнасяш псувните. Фреди като беше на 3 месеца (а тогава не беше голяма, повярвай ми) и отиде при една жена да й се радва, тя се разпищя, и развика "Махнете го, махнете го този звяр от мен!"
    "Ела тук, ела тук, кротко, седни, не така" - няма...А като стане 30 килограма?
    Виждала съм хора да ритат и бият кучета от страх...

Не живея в гората - имам приятел при, който оставам, роднини и котки с които живея, непознати навън...Не мога да не го обуча как да се държи пред тях. Кучето си е куче, ако (не) направи нещо аз съм се изложила.

Кучетата са толкова умни и възприемчиви, това да не ги научиш на команди е все едно да не дадеш на детето си образование... Трябва да се развива потенциала им, смятам, че се чувстват по-щастливи и пълноценни така. И не говорим за скачане през огнени обръчи, и това да си изплюе пържолата от устата, 'щот така си казал, а неща от типа "не сери на килима, не скачай на хората, не убивай котката, не хапи малкото дете, ела тук, защото тази лелка има страх от животни, стой до мен и не скачай пред гумите на колата".
    Това си е лично мое мнение, разбира се.

Пък и от пинчер до моето бебище има разлика, разбира се.
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 11-30-2013 на 14:39

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си