Здравейте ! Скоро приятелката ми си взе куче и от там започнах и аз да искам . Когато моля майка ми и баща ми те казват , че ще и омръзнело бързо , че ще искало много грижи ( а за мен това не е никакъв проблем ) , кой ще го разхождал когато валяло ... Миналата вечер и казах , че ако може да ми вземат куче след 7-ми клас ако имам добър успех , но тя пак отказа и ми отвърна , че чеичоми е обещал кученце когато неговото се оплоди ( и то е така ) , но така и го чакам вече 2 години. Междодругото когато съм бях на 8 имях пинчер , но прекарвах време на вън и забравях за него , сега съм на 11 . Сега искам Джак ръсел , но няма шанс за дори и някое обикновенно . МОЛЯ БЕЗ КОМЕНТАРИ ОТ ВИДА : АЗ СЪЩО СЪМ ТАКА , И АЗ ОБАЧЕ ... БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

Hello! Soon my friend took his dog and started from there and I want to. When you ask my mom and dad they say they will get tired quickly and you'll want a lot of care (and for me it is not a problem), who will walk when the rain ... Last night and said that if he could take my dog ​​after seventh grade if I have good success, but she again refused and told me she cheichomi promised puppy when its fertilize (and it is), but it also wait for 2 years. Mezhdodrugoto when I was 8 imyah pincher, but I spent time out and forget about it, now I'm 11. Now I want a Jack Russell, but no chance of even a usual. PLEASE NO COMMENTS TYPE: I'm SO and I though ... Thank you.

АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ ДА НЕ Е ПРАВИЛНО ПРЕВЕДЕН ! ENGLISH MAY NOT BE TRANSLATED ! IT IS TRANSLATE OF GOOGLE TRANSLATE .