.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Поредната тема за момче

Имаше концерт на Революция З и отидох с едно момиче от класа, тя беше с приятеля си. Дойдоха около 10-15 човека още и почти не се познавахме...бяхме група колкото да влезем на едно име, но както и да е. Преди да влезем дойде едно момче и аз питах приятелката ми дали ще идва, но тя не беше сигурна, запознахме се ... на мен ми беше много познат, бях го виждала и преди. Влязохме и аз седнах до него, но приятелката ми беше от другата страна и понеже нямаше с кой да говоря ми стана тъпо. Веднага я извиках до тоалетна и започнах да треперя, свлякох се по пода и не знам какво стана. После седнах до нея и през цялото време го гледах..не исках да си тръгвам, защото той остана и ми беше някак гадно, че аз не мога. След това разбрах, че учи в моето училище, но е друга смяна. Всеки ден го виждам, но не мога да му кажа здравей, искам да му кажа, че имам симпатии, но дори не сме си говорили, а не мога да му пиша, защото не влиза на линия...и така де, може ли някакъв съвет дали изобщо да му казвам нещо или за сега по-добре не

тва бях аз толкова ли нямаш смелост да говориш с мен на живо

Голям фен Аватара на Котка.
    хахаххах

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Концерт на Революция З? На 12 ли си?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Концерт на Революция З? На 12 ли си?
    близо

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми