Йеп, знаеме у Германия всичко е по-хубаво от България. Мони ае стига.. като е толкоз яко в Мюнхен иди в немски форум и си спами там.. на немски.. и не говори на български и се отречи от българското в теб, щото ми писна да виждам, анти-български лайна у фороня..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Осветила съм
един реве за едно друг аз друго
Дори не е забавно .
Цецо въобще нямах предвит тва моля те .
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Мнението ми беше за Банкс който се обяснява че всеки който не е от София е селянин или нещо подобно.
Въобще не съм искала да обидя някой с мнението си по горе . Aко някой се е почуствал засегнат ,моля да ме извини.
Dr. Gregory House
Bank$ го няма, внимавайте да не дойде с нови идеи и да ни просвети
![]()
олио, зехтин... лигави работи
Вадиш буркана със свинската мас и мажеш обилно, сцеплението е несравнимо.![]()
Welcome to the Jungle...
Аз се засегнах, защото пишеш на български в български форум и си от България, но постоянно като Ина, повтаряш как Германия това, Германия онова, без да те е питал някой.. село ли е Мюнхен? примерно..
НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ГЕРМАНИЯ, АКО НИ ИНТЕРЕСУВАШЕ ЩЯХМЕ ДА ПИТАМЕ...
Честно казано дреме ми на мен на кура за Германия..
Пръдливия Ханс се налива с бира и мези с вурсо-ве..
*аплодисменти* ...
Dr. Gregory House
Абе момче
Ти не четеш ли въобще не съм споменавала колко велика била Германия
Просто дадох пример по същата логика щях да каза спомена и друг град като Барселона или нещо си там.
Естественно че ще повтарям след като с немски корени и след като тва ми е родината . Но точно с онова мнение по горе въобще не целя да обиждам или да се заяждам . Точно напротив
Като ти е родината, заминавай у немския тийнпроблем да си пишеш там на немски с Германците..
Просто защото нас за Германия не ни интересува, повтарям се, ако ни интересуваше щяхме да те питаме...
Писна ми да чета колко била хубава Германия как България не струвала, не е като да не го знаем, но е адски досадно да се хули България на български.. в български форум.. от полу-българи.. и в същото време да се издига Германия в култ. Това ще си го правите в немските форуми, не в българските!
Dr. Gregory House
Ако тръгна да ти го казвам на немски ще ревнеш че не говоря на български
Извиних се онова мнение което дори не целеше да изкара Германия велика а просто за да покажа на Банкс че греши