Първоначално написано от Vanchhh Не ми се занимава да се внушавам в некви теми и да ме банат после. Ще си замълча. Еми ти по принцип трябва да мълчиш щото си леке.
Първоначално написано от Mary_Jane_69 Хедър ^^ :* provokira me da mahna momchencata
Първоначално написано от Bank$ Еми ти по принцип трябва да мълчиш щото си леке. Абе ти сега в кого си влюбен, че ми стана интересно?
Първоначално написано от Ivaaaaa provokira me da mahna momchencata по добре къв е тоя мнол изтормозен нещо :}
Първоначално написано от Vanchhh Абе ти сега в кого си влюбен, че ми стана интересно? В майка ти.
Първоначално написано от Bank$ В майка ти. Тц, пробвай с твойта.
Първоначално написано от Mary_Jane_69 по добре къв е тоя мнол изтормозен нещо :} kak moje da govorish taka tova e Alexander Legkov - ski begach, rusnak, moyata lubov <3
Първоначално написано от Vanchhh Тц, пробвай с твойта. Кво ми тцъкаш ходи я питай да видиш дали те лъжа.
Първоначално написано от Bank$ Кво ми тцъкаш ходи я питай да видиш дали те лъжа. Кажи сега на кого си фейк?
Първоначално написано от Ivaaaaa kak moje da govorish taka tova e Alexander Legkov - ski begach, rusnak, moyata lubov <3 малко дърт и нот май тайп, сини очи и руса коса блех :/
Първоначално написано от Vanchhh Кажи сега на кого си фейк? Офф нещо сте много скучни днес. Не ми се пише с теб.
Първоначално написано от Bank$ Офф нещо сте много скучни днес. Не ми се пише с теб. Защо започна тогава?
Само за да се покажеш явно..
Първоначално написано от Vanchhh Само за да се покажеш явно.. Ми ей така мислех си че ще кажеш нещо по-така...
Aй върви научи някои нови изрази от някой филм и ела ги прилагай тука.
Първоначално написано от Vanchhh Aй върви научи някои нови изрази от някой филм и ела ги прилагай тука. Пфф добре.
аре ве кво утихнахте
Лека
лека ^^
Обичам тази песен!
Първоначално написано от SonataArctica Обичам тази песен! Много ми харесва тая песен
Първоначално написано от Mary_Jane_69 малко дърт и нот май тайп, сини очи и руса коса блех :/ как дърт бе само на 30 е перфе :Д не можах да се сдържа
мн е рус най-красивият мъж в света: harry lloyd <3
не е толкова рус ти сериозно ли? :Д тоя е хубав, ама чак пък най :Д
Правила