hahahahah 4akaite da si doqm kashkavala
И аз нямам :Д
Оф отивам да спяяяя. Трябва да ставам в 8 :/
Първоначално написано от SonataArctica Е завързваш някакъв разговор. И тогава - БУМ Нямам фийс и не ги знам как стават тея работи през соц. мрежи Това е много интересен въпрос трябва някой специалист по пик-ъпа да се изкаже
Първоначално написано от SonataArctica Оф отивам да спяяяя. Трябва да ставам в 8 :/ То няма смисъл да лягаш
Първоначално написано от SonataArctica Оф отивам да спяяяя. Трябва да ставам в 8 :/ Защо толкова рано? :о
Първоначално написано от Bank$ То няма смисъл да лягаш А да бе. И утре да умра по някое време. Бе може да завържиш няколко разговора с момичето, но да не е с цел сваляне. Въпроса е да не чакаш много щото ще попаднеш във френдзоната. И никога не сваляй по интернет
Първоначално написано от heartshapedbox Защо толкова рано? :о РаботЪ
i da znaete 4e vafla mura s fastyci e po-qka ot vafla troq
Вафла Троя ягода > всички вафли
pfff mura e nai-qkata vafla sled vaflite kamen s limon
Първоначално написано от fire_magic i da znaete 4e vafla mura s fastyci e po-qka ot vafla troq Хахаххахахаххахахаххаа
Имаше едни вафли Криза с лимон. Те бяха велики
Както и да е. Адоис младежи.
Първоначално написано от SonataArctica Както и да е. Адоис младежи. Лека братми
Първоначално написано от SonataArctica Имаше едни вафли Криза с лимон. Те бяха велики Най-яките вафли <3 Има и Фокус с лимон, и те са мега добри. А някой спомня ли си като бяхме малки и имаше едни вафли Свежест, съществуват ли още?
Първоначално написано от SonataArctica Както и да е. Адоис младежи. Лека и от мен
Първоначално написано от SonataArctica Имаше едни вафли Криза с лимон. Те бяха велики ем нз тия дали са криза ама пише обикновени вафли камен с лимон
Първоначално написано от heartshapedbox Лека и от мен Ееееее сестрами. Лека
бах мааму пак останах сам
Първоначално написано от Bank$ Ееееее сестрами. Лека На Сонатата казвах лека, аз не лягам още. Sleep is for the weak, хаха.
Първоначално написано от heartshapedbox На Сонатата казвах лека, аз не лягам още. (sun) (happy)
Първоначално написано от heartshapedbox На Сонатата казвах лека, аз не лягам още. Sleep is for the weak, хаха. Баси сестрами не ме плаши така че......
Първоначално написано от fire_magic (sun) (happy) ++++++++++
Тупак маратона продължава:
Правила