За момичета не рева, само времето ще покаже дали ще ми омръзне.
100% ще ти омръзне.
И вместо да си изживееш младините и да ходиш от жена на жена ще се обвържеш с някаква и ще си само с нея и като те скъса ще се чудиш кво да правиш.
100% ще ти омръзне.
И вместо да си изживееш младините и да ходиш от жена на жена ще се обвържеш с някаква и ще си само с нея и като те скъса ще се чудиш кво да правиш.
Чак пък обвързване.. еми квото било било не съм ги вързал с верига, като искат могат да си тръгнат. За сега имам много общо с нея та ще видим, не кроя планове какво ще стане след месеци/години.
Чак пък обвързване.. еми квото било било не съм ги вързал с верига, като искат могат да си тръгнат. За сега имам много общо с нея та ще видим, не кроя планове какво ще стане след месеци/години.
Е аз не казвам точно да мислиш кво ще правиш след месеци/години а по-скоро казвам че докато сте обвързани да си пишеш с други момичета и да излизаш за да имаш опции като скъсате.
Е аз не казвам точно да мислиш кво ще правиш след месеци/години а по-скоро казвам че докато сте обвързани да си пишеш с други момичета и да излизаш за да имаш опции като скъсате.
Разбрах намека ти от пърявия път. Не съм женчо, просто не ми е в природата. Е да пиша си с момичета, ама не се задълбочавам както теб
Разбрах намека ти от пърявия път. Не съм женчо, просто не ми е в природата. Е да пиша си с момичета, ама не се задълбавам както теб
Не бе и двамата не ме разбрахте не казвам да й изневеряваш а просто да общуваш с други момичета да излизате, а не да се затвориш само за нея не казвам да си лягаш с първата срещната а тя да си мисли че си на почивка някъде примерно.
Не бе и двамата не ме разбрахте не казвам да й изневеряваш а просто да общуваш с други момичета да излизате а не да се затвориш само за нея не казвам да си лягаш с първата срещната а тя да си мисли че си на почивка някъде примерно.