Първоначално написано от DayDreamer:) Направи ги и после ще говорим. бтл как се казваш. Какво те интересува?? Много ясно, че няма да ти кажа. Казвам се Дупе. Приятно ми е. Не разбрах защо си мислиш, че трябва да си променям нещо?
Първоначално написано от DayDreamer:) Яко те тресе пубертета след 19тата година Защо си мислиш така/??
Първоначално написано от Лилаво_дупе Какво те интересува?? Много ясно, че няма да ти кажа. Казвам се Дупе. Приятно ми е. Не разбрах защо си мислиш, че трябва да си променям нещо? Въпросът не беше към теб. Щом си Дупе дупе си остани.Да съм казал да се променяш,просто констатирам
Първоначално написано от Лилаво_дупе Защо си мислиш така/?? Ем по част от коментарите си личи.
Първоначално написано от Лилаво_дупе Защо съм забавна???? ЗАщо си мислиш, че съм мечтател??? И защо ми е да се променям???? мечтател казвам на дрийймъра ,не помня аз да съм казвал да се променяш.еми забавна си
Мерси. Ще ти дам да ме пляснеш по дупето.
Ем мечтател съм си, какво от това.
траби,, ти си на 16-17, там някъде, пиЧлеме някво ми мязаш...
Първоначално написано от Лилаво_дупе траби,, ти си на 16-17, там някъде, пиЧлеме някво ми мязаш... мерси ,че ме подмладии
Първоначално написано от trabi_bs мерси ,че ме подмладии На колко си тогава?
Първоначално написано от Лилаво_дупе На колко си тогава? 19
shto ne vzemete leko taktichno da se vyrnete tam, otkydeto ste doshli?
Лоша Иви
Ива, много си тактична, няма що.
ЗдрастЕ.
Sup
Нищо, дремя на компа. При вас?
дластиии
Първоначално написано от tori Нищо, дремя на компа. При вас? мра от скука
Найс, няма лошо.
Първоначално написано от DayDreamer:) Ива, много си тактична, няма що. нда^^ Първоначално написано от SonataArctica Лоша Иви не обичам да ми казват Иви
Открих още едно мое призвание Ивче
недей, плс
Може и по-зле да е: Ивке
Пак като не е Викс... Маса противно е.
Правила