Първоначално написано от SonataArctica Харесваме се, взимаме се, обичаме се, женим се, деца, пенсия и смърт. :/ Соу кют, ама не става така. :Д
Това е живота .
Разбира се, че не става така, ама... Все пак си е красив блян. Оф... Как ми се иска след няколко годинки да се оженя . Пак почвам да мрънканясвам.
Аз в момента искам nz kvo iskam
Оф, толкова неща ми се искат... Но...
Искам да е Март д почне Ф1 макарче ако Шумахер беше умрял на никой нямаше да му дреем за това .
Всички сме така.
А какво става с Шумахер?
Аз ще взема да си направя списък и след година да видя какво съм успял да постигна ;д
Първоначално написано от heartshapedbox А какво става с Шумахер? Започва да се стабилизира, но още е в кома и не се знаят какви ще са прогнозите.
Първоначално написано от heartshapedbox А какво става с Шумахер? Е не знаеш ли ? инцидент със ски В мед кома е и още доста макарче казват че е стабилен.
Добър план, давай.
Първоначално написано от girlwithblueeyes Е не знаеш ли ? инцидент със ски В мед кома е и още доста макарче казват че е стабилен. Да, знам за инцидента, питах как е сега. Дано се оправи.
Дано Той си е велик
Какво ви е мнението за Rush (филма). Приключих го преди малко и съм доста приятно изненадан.
аз все още не съм го гледала . Хубав ли ?
И аз не съм го гледала.
Да! Не мислех, че ще пресъздадат историята на Лауда толкова добре.
Ти да не си му фен?
Като малък, баща ми говореше много за него. Възхищавам му се и го харесвам, колкото до това дали съм фен. Не съм чак такъв запалянко, че да се нарека фен.
Ами същото е като при мен Шумахер макарче аз негови състезания съм гледала . На Лауда не съм
На Шумахер мисля, че всеки е гледал. Негови състезания съм си дърпал да гледам.
Говоря за наживо
На живо, на живо? Ходила си по ралита? Нирванке, няма значение, че го повалиха, все пак опита
Правила