Първоначално написано от Psyko Nuts Не е добре нали пък съм на сухо хаха е ще го преживееш някак
Не е лесно :Д
Поздрав
Мерси. Аз викам да си направим една форумна среща скоро ХАХАХАХ
Първоначално написано от Psyko Nuts пък съм на сухо хаха Мухаха. Честитка.
Ти пък кво се хилиш?! С тоя аватар лесно бих обърнала някои неща.
весело ми е просто ;д
Първоначално написано от tori Мухаха. Честитка. Не се подигравай, за да не те сполети !
Първоначално написано от Psyko Nuts Не се подигравай, за да не те сполети ! А, дано не!
Първоначално написано от tori А, дано не! Е то не пита, а ти вече ми се подигра.
Първоначално написано от Psyko Nuts Е то не пита, а ти вече ми се подигра. :д Хубаво, хубаво.
qj7e la1na
Kak ste sladuri {}
*GET TO KNOW* THE UNKNOWN
какво правите
Първоначално написано от baby_baby какво правите Ще направя една бърза матурка по англише и ще лягам. ти?
Първоначално написано от baby_baby какво правите Слушам яко хаус *разбивам се*
Sup, bros? ;3
Първоначално написано от Psyko Nuts Ще направя една бърза матурка по англише и ще лягам. ти? ще излизам след малко аз
Първоначално написано от Lilanda Sup, bros? ;3 хей здрасти
Първоначално написано от baby_baby ще излизам след малко аз Къде? С кого? Що?
Първоначално написано от Lilanda Sup, bros? ;3 yoooOOO nigGa
Първоначално написано от Psyko Nuts Къде? С кого? Що? 1 на бар или до Студентски град 2 с приятели 3 не ми се седи в нас Ти що толкова рано ще лягаш седи
Първоначално написано от baby_baby 1 на бар или до Студентски град 2 с приятели 3 не ми се седи в нас Ти що толкова рано ще лягаш седи Как така в студентски град? Недей да си го причиняваш това.
Първоначално написано от Psyko Nuts Как така в студентски град? Недей да си го причиняваш това. че аз съм там почти секи ден
Правила