"създадени"?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
в момента, в който ми обясниш защо трябва да показвам уважение (звучи като "да се примирявам с думите му/й") на някого, тъй като животът му е започнал пет години по-рано от моя, тогава ще се съглася с теб. Никога няма да уважавам човек, който ме гледа накриво, какво да говорим за такъв, който ме обижда или подценява. Когато не можеш да изпъкнеш с нищо, парадираш с възрастта/пола/расата/социалното си положение.
Последно редактирано от dimitar., : 11-29-2013 на 13:47
Аз ще съм, МитАк the point is that, по-големите са по-напред от теб с матрЯла, живели са повече, опитали са повече, правили са повече неща от теб, имат по богат опит от теб, минали са през това, през което минаваш и ти.. и знаят по-добре от теб, какво се случва, защото вече са го преминали и са имали време да го осмислят, за това трябва да слушаме по-големите от нас.. те не винаги ни говорят с лошо... Ти просто се имаш за супер интелигентния/грамотен/еродиран - пич, а всъщност си поредния wanna be, в живота това ще ти изиграе много лоша шега, за това те хапя, за да се усетиш, щото нито имаш физическата сила да си хапеш, нито пък имаш интелекта, дет си мислиш, че притежаваш, ще се озъбиш на когото не трябва в RL и ще ти откъсне главата (не говоря физически) ... Слез на земята и имай уважение към хората с повече опит.. а твоя опит се стича до това да ходиш на даскало, да вземаш пари от вашите и да ядеш.. горе-долу.. както и моят на тази възраст естествено, въпреки, че бачкам от 15 годишен, ма тва е друг въпрос.
- Хаотични мисли, събрани на рандъм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.