Първоначално написано от Vanchhh Къде си бе, сърдит? Цял ден те няма болеше ме главата сега не съм в нас
Първоначално написано от girlwithblueeyes И аз се ядосвам че моят още го няма ама е до 7 на трен . Сега не ме боли толкова дано ми мине и да мога да ида утре . Дано ти мине бързо
Дано иначе той ще го отнаса
Първоначално написано от baby_baby болеше ме главата сега не съм в нас То и аз ще изчезвам нанякъде, ма по-късно.. Така де...
Мразя, че на всеки 10 мин има по 1 минута реклама. Понякога и повече. Човек един епизод не може да изгледа. FU!
*сън*
А ти откъде излезе? Кво правиш?
аз ще изчезвам до болницата ама няма да е скоро
Първоначално написано от Vanchhh То и аз ще изчезвам нанякъде, ма по-късно.. Така де... е аз след малко сиг ще се прибирам че ми е тъпо
E ti koga otide koga se prebirash
Първоначално написано от baby_baby е аз след малко сиг ще се прибирам че ми е тъпо А за довечера? Нали имаше планове? Или се провалиха?
Първоначално написано от Vanchhh А за довечера? Нали имаше планове? Или се провалиха? нз още сиг по-късно
Първоначално написано от girlwithblueeyes E ti koga otide koga se prebirash сучно ми е
Първоначално написано от baby_baby нз още сиг по-късно Aз и аз не знам кога, къде..
Аз пък говоря по телефона с на Саша майка му
Първоначално написано от Vanchhh Aз и аз не знам кога, къде.. не се знае изобщо дали и ще излизам
Първоначално написано от girlwithblueeyes Аз пък говоря по телефона с на Саша майка му върви ли разговора
Не особено Повече пред нея и баща му няма да си казвам спортните пристрастия
Първоначално написано от baby_baby не се знае изобщо дали и ще излизам Айде после ще се видим, като се прибереш.
Първоначално написано от Vanchhh Айде после ще се видим, като се прибереш. тука съм сега
Яде ли рибка?
дам бяла риба ама малко Ти яде ли
Готви се, готви се.. Текат ми лигите хахаха
Здрасти.
Привет.
Правила