Лафиме ме си, а дори имената не ви знам
Първоначално написано от DayDreamer:) Ти си една от тях, внимавай да не ти падкат акциите няма да и паднат нейните акции докато има акционери. хахахха
Първоначално написано от DayDreamer:) Лафиме ме си, а дори имената не ви знам Опа кво те интересуват имената ни бе селоооооо.
Първоначално написано от baby_baby Тебе кво те интересуват "акциите" ми ? А нищо, грижи се за реномето си и то да не падне.
Първоначално написано от DayDreamer:) А нищо, грижи се за реномето си и то да не падне. Ама ти мене не ме гледай
Първоначално написано от DayDreamer:) А нищо, грижи се за реномето си и то да не падне. Не я гледай бееее тъпанар хаххахах
Първоначално написано от baby_baby Ама ти мене не ме гледай Много ти е нисък атракшъна, не си струва
Първоначално написано от DayDreamer:) Много ти е нисък атракшъна, не си струва Глей къв си смешнен не ме занимавай слабо ме вълнува мнението на някъв непознат
Ае аз ставам до после, твоя е Bank$ (A дано, ама на дали)
Първоначално написано от baby_baby Глей къв си смешнен не ме занимавай слабо ме вълнува мнението на някъв непознат И на мен на някаква непозната.
Първоначално написано от DayDreamer:) И на мен на кякаква непозната. Да го духаш.
Първоначално написано от Bank$ Да го духаш. Ти така правиш нали духаш..?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре дошъл, драги, хейтъре! Тук уважаваме само такива
Усещате ли колко смешно изглеждате отстрани?
Оп, оп, тука нещо много сте се разгорещили.
Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!! Моят сайт!
Първоначално написано от AnarchyBoy Ти така правиш нали духаш..? Майка ти ми прави така.
Първоначално написано от Lilanda Усещате ли колко смешно изглеждате отстрани? Даже и смешни не са, трагично е. :Д
Първоначално написано от heartshapedbox Даже и смешни не са, трагично е. :Д Много..
И аз съм съгласен че са много смешни.
Първоначално написано от Bank$ И аз съм съгласен че са много смешни.
Първоначално написано от Bank$ И аз съм съгласен че са много смешни. Ти не се обаждай, и ти си в това число.
какво правите
Чудим се с кой да излезем на кафе.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Lilanda Ти не се обаждай, и ти си в това число. Обидих се..... Той започна първи!!!! хаххахахахахаха
Първоначално написано от baby_baby какво правите Нищо ти?
Правила