Първоначално написано от Bank$ А на кого го казваш? на някои друг който е в темата ако има такъв де
Първоначално написано от baby_baby на някои друг който е в темата ако има такъв де Еми напиши лягам си. (или квото там беше написала) За на който му пука.
Първоначално написано от Bank$ Еми напиши лягам си. (или квото там беше написала) За на който му пука. а ти не ме занимавай повече
Още водите тоя чат, не е за вярване
Първоначално написано от baby_baby а ти не ме занимавай повече Ще те занимавам. Пък ти ако искаш чети.
Първоначално написано от DayDreamer:) Още водите тоя чат, не е за вярване Що?
Първоначално написано от DayDreamer:) Още водите тоя чат, не е за вярване От обяд го водиме
Първоначално написано от baby_baby От обяд го водиме Не му дреме
Първоначално написано от baby_baby От обяд го водиме Дай малко почивка да момчето, че ще вземе да му стане нещо
Първоначално написано от Bank$ Не му дреме е то и на мене не ми дреме
Първоначално написано от DayDreamer:) Дай малко почивка да момчето, че ще вземе да му стане нещо дала съм му пълна почивка
Първоначално написано от DayDreamer:) Дай малко почивка да момчето, че ще вземе да му стане нещо За мен ли говориш?
Първоначално написано от baby_baby дала съм му пълна почивка Толкова е свободен, че от компа не може да мръдне
Първоначално написано от DayDreamer:) Толкова е свободен, че от компа не може да мръдне Много ли си забавен? Я кажи тази кефи ли те https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...12891595_n.jpg
Първоначално написано от DayDreamer:) Толкова е свободен, че от компа не може да мръдне ми свободен е не го карам да ми пише
Първоначално написано от baby_baby ми свободен е не го карам да ми пише На ЛС друго каза....
Кво съм казала
Първоначално написано от baby_baby Кво съм казала Не се прави че не знаеш поне имай доблестта да си признаеш че ме харесваш пффф/
Първоначално написано от baby_baby ми свободен е не го карам да ми пише Хвани иронията(като е хванал въдицата, няма пускане докато не хване риба)
Първоначално написано от Bank$ Не се прави че не знаеш поне имай доблестта да си признаеш че ме харесваш поне, пффф/ ахахахах иска ти се
Първоначално написано от DayDreamer:) Хвани иронията(като е хванал въдицата, няма пускане докато не хване риба) Клоун.
Първоначално написано от baby_baby ахахахах иска ти се Не ми се иска....леко си грозничка.
Първоначално написано от DayDreamer:) Хвани иронията(като е хванал въдицата, няма пускане докато не хване риба) тц се ми е тая да ти кажа
Първоначално написано от Bank$ Не ми се иска....леко си грозничка. хахахах ти леко не си ме виждал за да знаеш дали съм грозна или не КАКТО КАЗАХ ОДЕВЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ
Първоначално написано от baby_baby хахахах ти леко не си ме виждал за да знаеш дали съм грозна или не КАКТО КАЗАХ ОДЕВЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ Ето вече поне знаем че това на снимката не си ти. Боже много съм добър.
Правила